Де у Шевченківському районі Львова цьогоріч відремонтують розбиті дороги

Новина - Транспорт та інфраструктура - Де у Шевченківському районі Львова цьогоріч відремонтують розбиті дороги

Новина - Транспорт та інфраструктура - Де у Шевченківському районі Львова цьогоріч відремонтують розбиті дороги

Транспорт та інфраструктура
14 березня 2016 10:37

В цьому році у Шевченківському районі Львова відремонтують ділянки доріг, де покриття зруйноване вщент. На ремонт доріг, хідників, дворів та на облаштування громадських просторів з бюджету розвитку виділили майже 30 млн грн.

Зокрема, за інформацією Шевченківської районної адміністрації, заплановано облаштувати нове дорожнє покриття на вул. Біберовича, Бузиновій, Вербовій, Волошковій, Кирилівській, Кортумівка, Порічковій, Сеньковича, Татарбунарській, Творчій, Уманській, Хмільовій, Шкільній.

Окрім того, у районі відремонтують хідники на вул. Величковського, 4, 10, 16-18, 36, Ветеранів, Грекова, Грінченка, 2а, 4, Зустрічній, Лінкольна, 51, Мазепи, 7а-9а, Очаківській, Погідній та Ю.Липи, 10. Ремонт тротуару на вул. Мазепи, 11а-13а також закінчать, передає прес-служба міської ради.

"Продовжимо роботи з облаштування громадського простору на вул. Б. Хмельницького, власне, на ділянці від вул. Мідної до вул. Миколайчука", ? розповів начальник відділу комунального господарства Шевченківської районної адміністрації Володимир Шульга.

Також заплановано провести капітальний ремонт дворових територій на вул. Шевченка, 358-360, вул. Масарика, 12 та закінчити роботи на вул. Лінкольна, 45-47.

Львів у новинах:

По багатому: Львовом роз'їжджає колекційний Rolls-Royce (ФОТО) 

На Львівщині зіткнулися автобуси: двадцять постраждалих (фото) 

У Львові маршрутка з пасажирами потрапила в ДТП (фото) 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах