Трамвай на Сихів: підрядник розповів, коли роботи буде закінчено

Фото вязто з сайту alex-shutyuk.livejournal.com

Фото вязто з сайту alex-shutyuk.livejournal.com

Транспорт та інфраструктура
18 березня 2016 13:26

Наразі основні напрямки роботи із будівництва трамваю на Сихів – це ремонт аварійного каналізаційного колектору на вулиці Стуса та оновлення дорожнього покриття мосту на проспекті Червоної Калини, повідомляє tram.lviv.ua.

"Роботи на об’єкті ідуть добре, завершити будівництво планується вчасно. Основне питання зараз – це перенесення ринку "Санта Барбара", на місці якого має бути збудоване розворотне кільце. Також багато уваги потрібно буде приділити верхньому колектору, він у дуже поганому стані", – зазначив П’єр-Ів Тесьє, інженер компанії "Egis", який здійснює технічний нагляд проекту будівництва трамвайної колії. Попередня згода з підприємцями ринку "Санта Барбара" про перенесення торговельних павільйонів на вул. Антонича вже досягнута. Найближчим часом буде підписано меморандум.

Тривають роботи й над облаштування зупинок. По маршруту заплановано 24 зупинки, більшість з яких будуть адаптовані для людей з особливими потребами.

За інформацією генпідрядника, компанії "Онур", роботи по Лоту 1 (вул. Угорська – вул. Вернадського) виконано на близько 95%, по Лоту 2 (вул. І. Свенціцького – вул. Угорська) – орієнтовно 50%. Отже, перший трамвай на Сихів повинен поїхати на початку осені 2016 року.

Львів у новинах:

У мерії прокоментували запуск Uber у Львові

Мера Львова у петиції закликають підтримати ЛГБТ фестиваль, аби не зірвати безвізовий режим

Львів та Варшаву з'єднає "євроколія" та чотири нові пасажирські потяги

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах