Зі Львова відкривають нові авіарейси: куди саме

Фото взято з сайту www.factroom.ru

Фото взято з сайту www.factroom.ru

Транспорт та інфраструктура
11 квiтня 2016 18:02

В літньому сезоні 2016 зусиллями Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького і грецького авіаперевізника Ellinair Львів буде з’єднано з о. Крит прямим рейсом, інформує офіційний сайт аеропорту "Львів".

Прямі авіаперельоти Львів – Іракліон будуть виконуватися з 2 червня до 16 жовтня по четвергах та неділях.

Також влітку Ellinair виконуватиме прямі авіарейси Львів – Салоніки: з 27 травня до 9 жовтня – по п’ятницях, 14 червня до 2 жовтня – по вівторках та п’ятницях.

Крім того, авіакомпанія МАУ відкриє прямий рейс Львів – Стамбул. Польоти розпочнуть виконувати з 15 квітня 2016 року двічі на тиждень, а з 9 травня додадуть ще одну частоту. Розклад передбачає вильоти зі Львова до Стамбула по понеділках, середах і п’ятницях, повернення зі Стамбула по понеділках, четвергах і суботах, повідомляє lowcostavia.com.ua. Вартість авіаквитків починається від 2388 грн (96€) в обидва боки.

МАУ буде четвертою авіакомпанією, що виконує прямі рейси Львів – Стамбул. Такий же рейс є у розкладі авіакомпанії Turkish Airlines, лоукоста Pegasus, а з 25 жовтня і в авіакомпанії Атласджет (AtlasGlobal). 

У Туреччині літаки авіакомпанії МАУ, Turkish Airlines та Atlasjet приймає Міжнародний аеропорт Ататюрк. Pegasus прилітає у Sabiha Gokcen International Airport. 

Львів у новинах:

Сьогодні на вулиці Львова випустили раритетний трамвай

Допоможіть розшукати: у Львові зник підліток (фото)

У Львові знайшли розкішну колекцію ретро-автомобілів (відео)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах