Стало відомо коли львівським пільговикам обмежать поїздки в маршрутках

фото з сайту vse.rv.ua

фото з сайту vse.rv.ua

Транспорт та інфраструктура
12 квiтня 2016 10:51

З 15 квітня львівські перевізники суттєво скоротять кількість пільгових категорій,  яких безкоштовно перевозитиме  приміський та міжміський транспорт. Решті пільговиків доведеться платити за поїздку 50% від вартості квитка. Відповідний меморандум між обласною профспілкою перевізників, облрадою і ЛОДА має бути підписаний найближчими днями, повідомляє прес-служба Асоціації перевізників Львівщини.

Місцева влада і АТП домовилися возити на приміських і міжміських маршрутах безкоштовно лише чотири категорії пільговиків, а саме:

учасників бойових дій (інвалідів війни (АТО);

членів сімей загиблих в АТО;

інвалідів першої групи загального захворювання;

інвалідів першої групи по зору із особою, що супроводжує;

Надання послуг з пільгових перевезень іншим категоріям громадян здійснюватиметься за умови сплати ними 50% вартості проїзду.

Такий порядок діятиме до введення адресної грошової допомоги на транспортні послуги соціально незахищеним категоріям громадян, але не довше, ніж до 31 грудня 2016 року.

Раніше на конференції представників трудових колективів автотранспортних підприємств було прийнято рішення про обмеження пільгових перевезень автомобільним транспортом з 8 лютого цього року. Представники Львівської ОДА та Львівської облради звернулись до автопідприємств, щоби утриматися від таких дій. Чиновники пообіцяли, що в найкоротші терміни проблему пільгових перевезень в області вирішать.

Львів у новинах:

Зі Львова відкривають нові авіарейси: куди саме 

В четвер на "Арені Львів" футбольний матч: як курсуватиме транспорт 

У Львові маршрутка № 54 змінить кінцеву зупинку 

 

 

 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах