Стало відомо скільки кілометрів автодоріг відремонтують на Львівщині

фото з сайту uainfo.org

фото з сайту uainfo.org

Транспорт та інфраструктура
21 квiтня 2016 10:19

У Львівській області в 2016 році відремонтують 450 км автодоріг. Це четверта частина від ремонтів автодоріг по всій Україні

Про це заявив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, повідомляє ВААП. "На 2016 рік ми запланували ремонт 450 км автодоріг області. Це четверта частина від ремонтів автодоріг по всій Україні ", - сказав Олег Синютка у вівторок на прес-конференції.

За його словами , на ремонт доріг з різних джерел планується залучити близько 2 млрд грн. Близько половини з цієї суми заплановано отримати від перевиконання планів митних зборів.

"В минулому році Львівській області вдалося залучити завдяки цьому пілотному проекту близько 300 млн грн, а в поточному році ми розраховуємо залучити близько 1 млрд грн", - підкреслив голова Львівської ОДА.


Де і за скільки відремонтують автодороги на Львівщині в 2016 році?


В обласному бюджеті на поточний рік заплановано 282,5 млн грн на дорожні ремонти. Ще 232 млн грн на модернізацію автошляхів області закладені в рамках державного інвестиційного проекту "Реконструкція автодоріг Львівської області", який розрахований на 2016-18 роки. Також в держбюджеті передбачено 165,5 млн грн на ремонти автодоріг в 5 районах області і ще 87 млн грн для установки двох світлофорів на пішохідних переходах об'їзних доріг Львова та Золочева в зв'язку з великою кількістю ДТП за участю пішоходів на цих ділянках.

За словами Синютки, ще 120 млн грн передбачені в держбюджеті на експлуатаційний ремонт автодоріг області. Крім того, область розраховує залучити близько 50 млн євро з польського гранту на облаштування автошляхів до пунктів пропуску на кордоні України і Польщі.

Львів у новинах:

Ремонт доріг на Львівщині у цьому році: де та за скільки

На ремонт доріг Львівщини виділили 282 мільйони гривень:деталі 

У Львові відкривають для проїзду дорогу біля собору святого Юра

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах