Від сьогодні трамвай №6 почне курсувати за звичним маршрутом

фото з сайту portal.lviv.ua

фото з сайту portal.lviv.ua

Транспорт та інфраструктура
29 квiтня 2016 16:16

У п’ятницю, 29 квітня, по обіді трамвай №6 відновить рух за звичним маршрутом через вулиці Богдана Хмельницького і Промислову. 

"О 16 годині трамвай №6 почне рухатися по своєму маршруту – від залізничного вокзалу через вул. Богдана Хмельницького і Промислову", – розповів ZAXID.NET директор ЛКП "Львівелектротранс" Михайло Сидорович.

За його словами, наразі на вул. Богдана Хмельницького і Промисловій уже завершені всі ремонтні і підготовчі роботи. "Вчора здійснили пробний виїзд, трамвай об’їхав коло. Контактна мережа, стрілки працюють, проблем з колією немає", – додав Михайло Сидорович.

Трамвай їздитиме за маршрутом: Головний залізничний вокзал – вул. Чернівецька – вул. Городоцька – площа Осмомисла – вул. Замарстинівська – вул. Гайдамацька – вул. Б. Хмельницького – вул. Промислова – вул. Липинського.

Нагадаємо, за рік трамвай №6 кілька разів змінив маршрут  через ремонт вулиць. У березні 2015 року через ремонт вул. Богдана Хмельницького і Промислової його пустили на вул. Замарстинівську і Торф’яну. Після закриття на ремонт Замарстинівської і Гайдамацької, трамвай №6 курсував до аквапарку на вул. Княгині Ольги, а в лютому 2016 року повернувся  за Замарстинівську.

 Львів у новинах:

Гід по травневим святам у Львові: де зупинитись, як розважитись, де поїсти

Дізнайся: як святкуватимуть у Львові обливаний понеділок (відео) 

Війна війною, а потяг Львів-Москва ходить за розкладом 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах