Аеропорт "Львів" готується приймати прямі авіарейси з США та Канади

Новина - Транспорт та інфраструктура - Аеропорт "Львів" готується приймати прямі авіарейси з США та Канади

Новина - Транспорт та інфраструктура - Аеропорт "Львів" готується приймати прямі авіарейси з США та Канади

Транспорт та інфраструктура
20 травня 2016 13:50

Керівництво аеропорту "Львів" веде переговори із двома потужними американськими авіакомпаніями American Airlines та Delta щодо можливості перельотів зі Львова до Америки та Канади. Про це у коментарі Львівському порталу повідомила директор аеропорту Тетяна Романовська.

За її словами,  аеропорт "Львів" вже розпочав переговори, та поки що ще працює над своїми технічними можливостями.

"Для того, щоб такий грандіозний проект вдався, необхідно провести ще дуже багато роботи і провести багато переговорів на різних рівнях і з авіакомпаніями, і з міністерствами, і з посольствами та здійснити відповідні сертифікації. Ще необхідно доопрацювати оперативну готовність аеропорту, сертифікувати нашу смугу і радіолокаційну та світлосигнальну систему за вимогами авіакомпаній. В основному, аеропорт готовий для обслуговування таких великих літаків, й, в принципі, ми розпочали перемовини  з компаніями МАУ, American Airlines та Deltа", – розповіла вона.

Також Романовська додала, що у найближчі два роки, сокріше за все, можна очікувати позитивних результатів цих перемовин.

"Зараз фактично ми проводимо аудит своїх можливостей: що в нас є вже готово та досліджуємо, з ким нам необхідно на цю тему розмовляти та що ми повинні зробити вже самі до того, як починати розмовляти на цю тему. Я думаю, що якщо ми зможемо свою операційну готовність завершити та здійснити сертифікацію цієї зими, то ми можемо помріяти про таке сполучення або на наступний рік чи, скоріше всього, ще через рік",  - зазначила вона.

Львів у новинах:

Коли зі Львова в Європу можна буде літати за "копійки"

На Львівщині перейменували два населених пункти

Львівського кардіолога затримали на хабарі

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах