Wizz Air та Ryanair можуть прийти до Львова вже цього року

Новина - Транспорт та інфраструктура - Wizz Air та Ryanair можуть прийти до Львова вже цього року

Новина - Транспорт та інфраструктура - Wizz Air та Ryanair можуть прийти до Львова вже цього року

Транспорт та інфраструктура
26 травня 2016 09:49

В аеропорт "Львів" планують повернутись міжнародні лоукост-авіакомпанії WizzAir та Ryanair

В аеропорт "Львів" планують повернутись міжнародні лоукост-авіакомпанії WizzAir та Ryanair. Наразі керівництво аеропорту проводить переговори з WizzAir, а також готується до зустрічі з представниками Ryanair. Про це розповіла директор летовища Тетяна Романовська, пише "Львівський портал".

За словами Романовської, переговори з WizzAir перебувають наразі на стадії погодження ціни.

"Дуже важко з ними домовлятися, тому що авіакомпанія хоче дуже сталі ціни за обслуговування та хоче гарантію на декілька років. Ми намагаємося знайти способи, яким чином їм погодити саме ту ціну та шукаємо шляхи додаткового фінансування з наступних років виконання польотів після першого. Зараз ми з ними майже щодня на зв’язку", - розповіла вона.

В свою чергу, з Ryanair ситуація виглядає дещо інакше. За словами Тетяни Романовської, представники авіаперевізника висловили готовність провести робочу зустріч та готують цінову пропозицію.

"Ми ще навіть не бачили, за якими цінами ми маємо їх обслуговувати, але велике бажання на зустріч вже існує", - розповіла вона.  

Директор аеропорту "Львів" розповіла також, що паралельно відбуваються перемовини з міською радою щодо окремих ініціатив залучення цієї компанії до польотів зі Львова.

"Так само ініціюємо зустріч авікомпанії "Ryanair" з нами та  Міністерством інфраструктури.  Мені відомо, що місцева влада давно вже веде з ними переговори. Зараз чекаємо від них пропозиції і, скоріш за все, у Києві з ними зустрінемося", - розповіла Тетяна Романовська.

За її словами, з приходом авіаперевізників до Львова до вже існуючих 600 тис. пасажирів у рік додадуться ще 150-200 тис. додатково.

"Wizz Air сказали, що якщо ми з ними домовимося і знайдемо шляхи отримання гарантій, вони можуть почати польоти до нас вже до кінця цього року. Я думаю, що таки знайдеться порозуміння", - додала вона.

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах