Електронний квиток у Львові таки буде: витратять десять мільйонів євро

фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

Транспорт та інфраструктура
27 травня 2016 11:05

Електронний квиток у Львові таки буде.  26 травня, на сесії міськради депутати погодились на початок співпраці з Європейським банком розвитку і затвердили угоду про наміри щодо кредитування проекту впровадження електронного квитка. Підписували її ще у березні Львівська міськрада, ЄБРР та комунальне підприємство "Львівавтодор". Тепер йдеться про кредит у десять мільйонів євро, інформує zaxid.net

"Сьогодні міська рада зробила перший крок в напрямку запровадження електронного квитка ? дала згоду на підписання львівським комунальним підприємством "Львівавтодор" угоди про наміри кредитування", ? зазначив депутат Львівської міськради Олег Шмід.

Тепер після прийняття цієї ухвали ЛКП "Львівавтодор" зможе залучати консультантів, аби розробити кошторис проекту і далі оголосити тендер для виконавців.

Коли ж визначать остаточну вартість проекту, депутати знову її затверджуватимуть. А вже на початку 2017 року розпочнеться реалізація.

Кредит від ЄБРР місто сподівається отримати під шість відсотків річних, оскільки кредитний рейтинг Львова – найвищий серед українських міст.

Львів у новинах:

Коли у Львові запровадять електронний квиток та якою буде вартість проїзду 

Стало відомо, коли в транспорті Львова запрацює електронний квиток 

У Львові припиняє курсувати один з трамваїв

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах