У Львові з’явиться новий мурал (візуалізація)

Новина - Транспорт та інфраструктура - У Львові з’явиться новий мурал (візуалізація)

Новина - Транспорт та інфраструктура - У Львові з’явиться новий мурал (візуалізація)

Транспорт та інфраструктура
01 червня 2016 10:37

Стіну будинку на вул. Дорошенка, 45 розмалюють. Вчора, 31 травня, закінчився конкурс ескізів муралів, якими пропонували розмалювати стіну площиною 14,6 х 4,7 м поблизу зупинки громадського транспорту "Русалка Дністрова". Переможцем став ескіз "Твоє місто твій дім".

У Львові з’явиться новий мурал (візуалізація) фото

Його автори - Віталій Грех (Dilk, Івано-Франківськ), Сергій Грех (Feros Івано-Франківськ) та Володимир Федусів (Keno Львів) поставили собі за мету максимально адаптувати малюнок в міський простір. Основною метою малюнку, за їхніми словами, ? створити відчуття домашнього затишку на вулиці.

У березні активісти соціальної ініціативи для міста "Стріт-арт на Дорошенка, 45" оголосили конкурс муралів для стріт-арту за вказаною адресою. Усі подані на конкурс малюнки погоджувались із мешканцями будинку та відповідними органами.

Фінансування проекту буде здійснюватись за рахунок добровільних внесків небайдужих містян. Після оголошення конкурсу активісти розмістили скриньки для внесків у кількох закладах. Долучитись до корисної справи міг кожен охочий.

Активісти та автори муралу наголошують, що всі люди є власниками спільного міського простору. Його порядок і розвиток залежить від них самих.

У Львові з’явиться новий мурал (візуалізація) фото 1

Так стіна будинку на вул. Дорошенка, 45 виглядає зараз (фото соціальної ініціативи для міста "Стріт-арт на Дорошенка, 45" )

Нагадаємо, у 2014 році до Дня Європи у Львові трамвайну зупинку розмалювали райтери з Австрії, Литви, Польщі та Німеччини.

До слова, у Львові створили онлайн-карту міських графіті.

Джерело: zaxid.net.

Львів у новинах:

Рятувальна операція на Грибовицькому сміттєзвалищі: хроніка подій (фото,відео)

У Львові з’явиться пам’ятник комп’ютеру

У Львові з'явиться новий мікрорайон

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах