Як облаштовують нову ділянку для ринку Санта-Барбара у Львові

Новина - Транспорт та інфраструктура - Як облаштовують нову ділянку для ринку Санта-Барбара у Львові

Новина - Транспорт та інфраструктура - Як облаштовують нову ділянку для ринку Санта-Барбара у Львові

Транспорт та інфраструктура
14 червня 2016 10:02

Ринок, який заважає будівництву трамвайної колії на Сихів у Львові, до липня має перебратися на нову ділянку на вулиці Антонича, 8. Так заявив директор "Львівавтодору" Олег Береза. Територія вже розпланована. Зараз закінчують прокладати комунікації.

"Ми розчистили територію, підготували поверхню для того, щоб можна було встановлювати бруківку, електрику підвели і зараз підводимо комунікації, що стосуються води і каналізації. На даний момент вони вже мають повністю готову ділянку, де вже можуть облаштовувати ринок", - пояснив посадовець.

Побудувати нові павільйони має адміністрація ринку. Водночас до робіт ще не приступили і коли "Санта-Барбара" переїде - ніхто не знає.

"Конкретної дати нема, тому що це дуже важко визначити. Ми вже почали знімати знизу будівельні конструкції, почали готуватися. Але зараз ситуація така, що поки що не можемо з’їхати звідси і не можемо заїхати туди. Зрештою, будівництво трамвайної колії затягується: колектор не готовий, роботи біля кінотеатру ще не завершено, тому ми сподіваємося, що нам ще до вересня дозволять працювати тут, а далі будемо потрохи переселятися", - наголосив голова громади ринку "Санта-Барбара" Зеновій Неїжмак.

Самі підприємці тільки й говорять про перенесення ринку.

"Якщо дадуть в оренду павільйони, то будемо переходити. Чекаємо поки. Точної дати чи якоїсь конкретної інформації ще ніхто нічого не оголошував", - каже підприємець пан Богдан.

"Ми хочемо бути тут всі. Там дуже далеко, там люди не будуть доходити до нас. Ми ще думаємо, чи підемо чи не підемо. То таке, нас ніхто не заставить туди йти", - говорить підприємець пані Марія.

Джерело: Захід

Львів у новинах:

Стало відомо, хто встановить вай-фай у центрі Львова 

Які львівські дороги закриті для транспорту (перелік, карти) 

Стало відомо, де облаштують нове львівське сміттезвалище (мапа) 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах