У Львові запускають дві експериментальні маршрутки

Новина - Транспорт та інфраструктура - У Львові запускають дві експериментальні маршрутки

Новина - Транспорт та інфраструктура - У Львові запускають дві експериментальні маршрутки

Транспорт та інфраструктура
24 червня 2016 11:30

З 1 липня у Львові курсуватимуть дві експериментальні маршрутки. Про це повідомили в управлінні транспорту та зв’язку Львівської міськради

Як зазначено в повідомленні, з 01.07.2016 до 01.08.2016 року курсуватимуть два експериментальні автобусні маршруту в режимі руху "маршрутне таксі" за такою схемою:

1) вул. Під Дубом – просп. В. Чорновола – вул. Підвальна – вул. Лисенка – вул. Гуцульська – (у зворотному напрямку – пл. Різні) – вул. Кривоноса – перехрестя вул. Високий Замок – вул. Опришківська;

2) вул. Єрошенка – вул. Золота (у зворотному напрямку вул. Турянського) – вул. Шевченка – вул. Городоцька – просп. В. Чорновола – під Дубом (вул. Єрошенка)

Окрім того, в управлінні нагадали, що з 21 червня 2016 року курсує експрес-маршрут сполученням вул. Городоцька, 359 (АС "Західна") – вул. Курмановича – вул. Рудненська – вул. Городоцька – пл. Двірцева (Головний залізничний вокзал) зі здійсненням двох фіксованих зупинок на "Протезний завод" (вул. Рудненська) та ТЦ "Скриня" (вул. Городоцька) в обох напрямках. Автобуси цього експрес-маршруту курсуватимуть до завершення аварійно-відновлювальних робіт на шляхопроводі по вул. Городоцькій, 166 (неподалік Мотозаводу).

Читайте ще новини Львова:

Як виглядає будівництво Сихівського колектора під землею: унікальні кадри

У центрі Львова відновлять старовинний став (візуалізація) 

Де вигуляти собаку у Львові: найпопулярніші локації 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах