У Залізничному районі Львова з'явиться новий громадський простір

Новина - Транспорт та інфраструктура - У Залізничному районі Львова з'явиться новий громадський простір

Новина - Транспорт та інфраструктура - У Залізничному районі Львова з'явиться новий громадський простір

Транспорт та інфраструктура
20 липня 2016 13:08

У 2016 році на вулиці Сірка у Залізничному районі Львова планують зробити сквер. Там влаштують нове освітлення, доріжки, лавочки, частково перепланують простір та насадять дерев.

Проект передбачає фінансування у 2,5 млн гривень, проте у бюджеті на це передбачена менша сума. Однак, за словами начальника відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації Святослава Костяки, у райадміністрації сподіваються, що у вересні при перегляді бюджету, виділять ще додаткові кошти, інформує прес-слжба міської ради.

"Проектно-кошторисна документація вже розроблена. Будемо проводити тендер", ? уточнив він.

Загалом у Залізничному районі Львова виконали 2/3 об’єму робіт, запланованих на цей рік, на що витратили орієнтовно понад 14 млн грн. В окремих місцях ще влаштовують нові хідники та дорожнє покриття, зокрема, на вулиці Виговського, 63 та у дворику на вулиці Виговського, 25.

Також облаштовують громадський простір на вулиці Ряшівській. Там встановлять нові лавочки, урни, вимощені доріжки, частково оновлять дитячий майданчик, нове вуличне освітлення. До 20 серпня ці роботи мали б завершити.

Крім цього, триває капітальний ремонт тротуару на вулиці Повітряній, згодом ділянка роботи буде продовжена аж до вулиці Роксоляни, та ремонт дорожнього покриття на вулиці Кавказькій. Там вже демонтували старе покриття, встановлюють нові бордюри.

Загалом на капітальний ремонт у Залізничному районі Львова адміністрація цього року отримала з бюджету розвитку майже 23 млн гривень.

Читайте ще новини Львова:

Хлопець, який зірвався зі скелі у Винниках, помер у реанімації 

У Львові з серцевим нападом госпіталізували водія, який збив дитину

На яких львівських вулицях в кінці липня вимикатимуть світло: перелік 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах