Як виглядатиме оновлений громадський простор на вулиці Японській (візуалізація)

Новина - Транспорт та інфраструктура - Як виглядатиме оновлений громадський простор на вулиці Японській (візуалізація)

Новина - Транспорт та інфраструктура - Як виглядатиме оновлений громадський простор на вулиці Японській (візуалізація)

Транспорт та інфраструктура
08 серпня 2016 16:06

У Львові тривають активні роботи з облаштування громадських просторів. Зокрема, у Франківському районі міста облаштовують сквер на вулиці Японській.

Запланована площа виконання робіт – 1531 квадратних метрів. Станом на сьогодні вже облаштовано  понад 430 квадратів. Роботи виконує підрядна організація ТзОВ "Гарантспецбуд-Захід".

Як виглядатиме оновлений громадський простор на вулиці Японській (візуалізація) фотоЯк виглядатиме оновлений громадський простор на вулиці Японській (візуалізація) фото 1

"Дуже приємно, що молоді люди, які мають хороші, класні думки і які займаються проектуванням, беруть участь в конкурсах і потім кращі роботи впроваджуються в життя. Такий приклад ми бачимо на вул. Японській, де один зі студентів подав свій проект, ми його обрали і реалізовуємо сьогодні громадський простір на вул. Японській. Також приємно, що паралельно з тим ми дбаємо і про інфраструктуру навколишніх вулиць: Русових, Київська, Котляревського. Фактично, цей мікрорайон у Франківському районі отримає нове дихання, новий поштовх. Будуть нові меблі, нові урни, нові лавки, навіть буде стилізована японська арка. Але на неї нам треба ще знайти кошти: 25 тис грн. За бюджетні кошти робити її не будемо.

Роботи багато, люди працюють. Що приємно, немає зауважень до виконавців робіт. Роблять дуже чітко і дуже якісно. З міського бюджету ми запланували 750 тис. грн на реконструкцію цього скверу. Я думаю, що він буде ще більш улюблений для всіх, хто тут живе, і для студентів, які навчаються в політехніці.

Як виглядатиме оновлений громадський простор на вулиці Японській (візуалізація) фото 2Як виглядатиме оновлений громадський простор на вулиці Японській (візуалізація) фото 3Як виглядатиме оновлений громадський простор на вулиці Японській (візуалізація) фото 4Як виглядатиме оновлений громадський простор на вулиці Японській (візуалізація) фото 5

На початку вересня ремонт у сквері буде завершений. По вул. Київській роботи триватимуть довше – впродовж вересня – жовтня. Наступного року хочемо брати в роботу вул. Бандери. Це буде ще один поступ в розвитку інфраструктури", - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Як розповів заступник голови Франківської районної адміністрації Орест Тимчишин, відповідно до проекту, у сквері змінена конфігурація доріжок, буде облаштована велодоріжка. Також тут облаштують освітлення  Замощення матиме  вкраплення гранітних плит.

На території району розпочато роботи з облаштування громадського простору на вулицях Тролейбусна-Володимира Великого. Вартість об’єкту – 1200 тисяч грвень. Запланована площа виконання робіт – 2424 квадратних метрів.

В цьому році у Франківському районі буде облаштовано громадський простір на вул. Пулюя – так звана піша алея. Станом на сьогодні проводяться роботи по заміні теплотраси. Після завершення вказаних робіт буде розпочато проведення благоустрою. Вартість об’єкту–1000 тисяч грвень, площа виконання робіт – 2000 квадратних метрів.

Загалом, у Львові вже облаштовано сквер на вулиці Зеленій. Тривають роботи з облаштування громадських просторів на площі Вишиваного, вулиці  Ряшівській, вулиці Свєнціцького, вулиці Морозній, вулиці  Трильовського.

Як виглядатиме оновлений громадський простор на вулиці Японській (візуалізація) фото 6Як виглядатиме оновлений громадський простор на вулиці Японській (візуалізація) фото 7Як виглядатиме оновлений громадський простор на вулиці Японській (візуалізація) фото 8

Читайте ще новини Львова

Вбивцю затримано: поліція шукає тіло Тараса Познякова у Києво-Святошинському районі

Закордонні та українські паспорти можна буде оформити в ЦНАПах: коли саме

На Львівщині спалили авто секретаря міськради (фото)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах