Львів бере позику 10 мільйонів євро на е-квиток у транспорті

фото з сайту Львівські новини

фото з сайту Львівські новини

Транспорт та інфраструктура
20 жовтня 2016 17:55

Депутати Львівської міськради прийняли рішення взяти у ЄБРР кредит на 10 мільйонів євро для впровадження у громадському транспорті Львова електронного квитка. За відповідне рішення проголосував 41 депутат, передає  Львівський портал із сесійної зали.

Так, сесія вирішила погодити Львівському комунальному підприємству "Львівавтодор" отримання кредиту від Європейського банку реконструкції та розвитку відповідно до таких істотних умов. Кредит у сумі 10 мільйонів років береться на 13 років з пільговим періодом 3 роки.

"Це є перша ухвала складного процесу впровадження е-квитка у громадському транспорті Львова.  Бюджетна комісія завізувала це питання на розгляд ради. Ми відштовхувались від тих напрацювань, що є в інших містах України", – зазначила керівник департаменту економічної політики ЛМР.

Водночас деякі депутати під час прийняття рішення наполягали на тому, щоб не брати кредит у ЄБРР, а профінансувати впровадження е-квитка з коштів міського бюджету. Також йшла мова про те, щоб програмне забезпечення для мережі розробили львівські ІТ-працівники.

Читайте ще новини Львова:

Е-квиток у Львові: коли чекати та якою буде система

Скільки коштуватиме проїзд після запровадження е-квитка у Львові (відео) 

Електронний квиток у Львові таки буде: витратять десять мільйонів євро

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах