Трамвай №8: все, що потрібно знати про новий маршрут до Сихова

Фото: dyvys.info

Фото: dyvys.info

Транспорт та інфраструктура
16 листопада 2016 09:00

Попри складні погодні умови, у ЛКП "Львівелектротранс" повідомили, що обкатка трамвайної лінії на Сихів відбувається відповідно до розробленого плану. Зокрема у понеділок, 14 листопада, на новій лінії "спробував сили" трамвай "Електрон".

Читайте також: У Львові тестують трамвай на Сихів

Трамвай №8: все, що потрібно знати про новий маршрут до Сихова фото

фото: alex-shutyuk.livejournal.com

Офіційне відкриття трамвайної лінії на Сихів відбудеться, як і було заплановано, 17 листопада о 12:30 на розворотному кільці біля кінотеатру ім. Довженка. Після завершення церемонії офіційного відкриття, приблизно о 13:30 розпочнеться рух трамваїв із пасажирами за новим маршрутом №8 з Сихова до площі Соборної.

Читайте також: Проект "Трамвай на Сихів" у цифрах

За інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, інтервал руху маршруту №8 "площа Соборна – кінотеатр ім. О. Довженка" складатиме 5-6 хв. На маршруті курсуватиме 10 трамваїв.

Із п’ятниці, 18 листопада, перше відправлення із площі Соборної відбуватиметься о 6:10, останнє – 23:27. А від кінотеатру ім. О. Довженка перший трамвай відправлятиметься о 6:32, останній – о 23:48.

Нагадаємо, у день відкриття колії водії трамваїв продаватимуть акційні квитки лімітованої серії, компостувати які не потрібно. Всі власники акційних квитків  стануть учасниками акції "Я люблю трамвай". Переможців цієї акції буде визначено за номерами акційних квиточків, вони отримають у подарунок від ЛКП "Львівелектротранс" місячні проїзні картки на грудень 2016 року, а також брошури про історію львівського трамвая.

Джерело: tvoemisto.tv., dyvys.info

Дивись ще: 

9 нових трамваїв, 50 автобусів: Львів отримав кредит на транспорт

Обережно: у Львові від бурульки постраждала людина

Дізнайся: коли та звідки поїде перший трамвай на Сихів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах