Не мерзни на зупинці: на вихідних у центрі Львова транспорт курсуватиме зі змінами

Новина - Транспорт та інфраструктура - Не мерзни на зупинці: на вихідних у центрі Львова транспорт курсуватиме зі змінами

Новина - Транспорт та інфраструктура - Не мерзни на зупинці: на вихідних у центрі Львова транспорт курсуватиме зі змінами

Транспорт та інфраструктура
03 грудня 2016 11:08

У зв’язку з репетиціями та проведенням "Маршу захисників України", 3, 4 та 6 грудня громадський транспорт курсуватиме за зміненим маршрутом. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Так, 6 грудня у Львові відбудеться "Марш захисників України",  присвячений 25-ій річниці Збройних Сил. Завтра, 3 грудня, і в неділю, 4 грудня, триватиме підготовка і репетиція заходу. Відтак, ділянки доріг від вул. Князя Романа – пл. А. Міцкевича – пр. Свободи – до вул. Торгової тимчасово будуть перекритими для руху, тому громадський транспорт, який курсує через пр. Свободи,  курсуватиме за схемою об’їзду недільних та святкових днів. Також водіїв приватного транспорту просять оминати зазначені ділянки доріг.

Управління транспорту та зв’язку ЛМР інформує, що у зв’язку з проведенням заходів з нагоди 25-ї річниці Збройних Сил України, буде внесено зміни у рух громадського транспорту, який курсує через пр. Свободи:

3 грудня – з 19:00 до 22:00 год., 4 грудня – з 9:30 до 13:00 год.  та 6 грудня – з 9:30 до 13:00 год. У ці години автобуси курсуватимуть за схемою об’їзду пр. Свободи на недільні та святкові дні. Рух тролейбусів маршруту №13 буде здійснюватись за маршрутом вул. Грінченка – торговий центр "Форум-Львів".

Щоб не створювати заторів, водіїв приватного транспорту просять обмежити в’їзд в центр міста у зазначені години. Також водіїв просять не паркувати автомобілі вздовж вулиці, які зазначені у маршруті, аби не створювати незручностей та перешкод.

Водночас, частково буде ускладнений рух на вул. Дорошенка.

Дивись ще: 

Це Львів, крихітко: у Львові в годину-пік 17-річна дівчина випала з автобусу на дорогу

Львів'янину на замітку: за тепло будемо платити по-новому

Будь в курсі: у Львові змінили маршрути деяких автобусів

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах