Фотофакт: у львівському депо водії розбили два нові трамваї "Електрон"

Новина - Транспорт та інфраструктура - Фотофакт: у львівському депо водії розбили два нові трамваї "Електрон"

Новина - Транспорт та інфраструктура - Фотофакт: у львівському депо водії розбили два нові трамваї "Електрон"

Транспорт та інфраструктура
13 сiчня 2017 13:43

У Львові близько двох тижнів не курсують два нові трисекційні трамваї "Електрон", які потрапили в ДТП безпосередньо на території депо. Внаслідок зіткнення у в обох трамваях пошкоджене скло, яке "Львівелектротранс" обіцяє замінити найближчими днями.

На сторінці профспілкової організації ЛКП "Львівелектротранс" у Facebook 13 січня були оприлюднені фото двох трамваїв "Електрон", один з яких не має лобового скла, інший заднього. Повідомляється також, що трамваї були пошкоджені на території депо ще 26 грудня і від того часу не виїжджають на маршрути.

Директор ЛКП "Львівелектротранс" Михайло Сидорович підтвердив ZAXID.NET, що на території депо під час маневрів вночі дійсно зіштовхнулись два нові, придбані для сихівськохї лінії, "Електрони". За словами Сидоровича, удар був несильним і корпуси трамваїв не пошкоджені, проте внаслідок зіткнення в одного трамвая вибито заднє скло, в іншого – лобове.

Фотофакт: у львівському депо водії розбили два нові трамваї "Електрон" фото

В одному трамваї вибите заднє скло

Михайло Сидорович також зазначив, що "Львівелектротранс" уже придбав нове скло. "Скло ми вже маємо, але надійно заклеїти його при низькій температурі в неопалювальних боксах неможливо", – сказав він і додав, що встановити скло планують найближчими днями, оскільки морози зменшились.

Загальна вартість нового скла для двох трамваїв, за словами Сидоровича, становить близько 8 тис. грн. Частково цю суму планують компенсувати, оштрафувавши двох водіїв, через неуважність яких сталося зіткнення.

Фотофакт: у львівському депо водії розбили два нові трамваї "Електрон" фото 1

У другому трамваї через зіткнення вибито лобове скло

Директор "Львівелектротрансу" запевнив, що вийти на маршрут №8 обидва "Електрони" мають наступного тижня. Зараз замість них на Сихів курсують трамваї Tatra.

Нагадаємо, трамвай на Сихів поїхав 17 листопада. Спеціально для синівської лінії Львів придбав за кошти ЄБРР сім нових трисекційних низькопідловогових "Електронів". Додамо, що через поломку також не курсує єдиний п'ятисекційний трамвай "Електрон".

Дивись ще: 

Google Карти та режим реального часу: як покращиться система онлайн-відстеження транспорту у Львові

Знову до школи: львівські школярі виходять на навчання

Сиди вдома: у Львові очікуються хуртовини

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах