Ремонт на Личаківській: два трамваї змінять маршрути

фото з сайту Щоденний Львів

фото з сайту Щоденний Львів

Транспорт та інфраструктура
27 лютого 2017 15:43

На час ремонту вул. Личаківської у Львові змінять маршрути трамваїв №2 та №7, а трамвай №10 не курсуватиме. Закрити на ремонт першу ділянку Личаківської на перехресті з вул. Мечникова планують у середині березня.

Як повідомив ZAXID.NET керівник служби диспетчеризації ЛКП "Львівелектротранс" Володимир Забавський, на час ремонту перехрестя вул. Личаківської та Мечникова по всій Личаківській не курсуватимуть трамваї.

Трамвай №2, який зараз їздить з вул. Коновальця на Пасічну, змінить схему руху і фактично стане кільцевим. При цьому чотири трамваї курсуватимуть за маршрутом Коновальця – Головна пошта – Центр – Вітовського – Коновальця, а ще чотири – в протилежному напрямку: Коновальця – Вітовського – Франка – Центр – Дорошенка – Коновальця.

Трамвай №7, який зараз їздить з вул. Шевченка на Пасічну, пустять до Аквапарку за маршрутом: Шевченка – Городоцька – Підвальна – Франка – Вітовського – Сахарова – Аквапарк.

Трамвай №10 на час ремонту перехрестя Личаківської – Мечникова не курсуватиме.

Володимир Забавський зазначив, що після відкриття перехрестя Личаківської – Мечникова трамваї №2 та №7 пустять на вул. Мечникова, а "Львівавтодор" продовжить ремонт іншої ділянки вул. Личаківської до Пасічної.

Як повідомили у ЛКП "Львівавтодор", зараз уже почалась підготовка до ремонту Личаківської. Закрити вулицю для проїзду планують в середині березня, проте для цього потрібна буде сприятлива погода.

Дивись ще:

Водіям на замітку: стало відомо, коли почнуть будувати північну об’їзну дорогу

Львова

Іновація: заплатити за парковку у Львові можна буде онлайн

Що сказали: в Яндекс.Таксі відповіли на ультиматум львівських активістів

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах