Кінець епохи: "Укрзалізниця" прибере з потягів "кусючі" ковдри та "вафельні" рушники

Новина - Транспорт та інфраструктура - Кінець епохи: "Укрзалізниця" прибере з потягів "кусючі" ковдри та "вафельні" рушники

Новина - Транспорт та інфраструктура - Кінець епохи: "Укрзалізниця" прибере з потягів "кусючі" ковдри та "вафельні" рушники

Транспорт та інфраструктура
24 березня 2017 10:45

"Укрзалізниця" відмовляється від пір’яних подушок, "вафельних" рушників та "кусючих" ковдр та іншого старого інвентаря у потягах. Зміни анонсував у Фейсбук голова транспортної кампанії Войцех Балчун.  

"Кусючі" ковдри і пір’яні подушки відправляємо в історію! Учора на правлінні затвердили новий порядок щодо постільної білизни та іншого інвентаря у потягах. Розраховуємо, що наш пасажир у найближчій перспективі забуде про зібгані, важкі, з грудками вати матраци та сумнівного вигляду подушки. Ковдри, що кусаються, поступляться місцем новим, із сучасних комфортних екологічних матеріалів. Відмовляємось також від літнього і зимового варіантів ковдр і переходимо на всесезонний формат:) Позбуваємося і, так званих, "вафельних рушників" старого зразка – замість них будуть махрові, якими зручніше та приємніше користуватися. Не обіцяємо, що разючі зміни стануться за один день, але поступово буде замінено весь інвентар".

Балчун також звернувся з проханням до пасажирів: "Розраховуємо на зустрічний рух – дбайливе ставлення до майна залізниці. Цінуючи роботу залізничників, водночас вимагаємо належного рівня сервісу і ставлення до клієнтів!"

Дивись ще: 

Приватна власність: львівська міськрада дозволила приватизувати клуб в Парку культури

Ремонт Личаківської: на Некрасова заборонять паркуватися

Крига зрушила: зі Львова почали вивозити сміття

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах