Графік: з понеділка у Львові курсуватимуть маршрутки за дві гривні

Новина - Транспорт та інфраструктура - Графік: з понеділка у Львові курсуватимуть маршрутки за дві гривні

Новина - Транспорт та інфраструктура - Графік: з понеділка у Львові курсуватимуть маршрутки за дві гривні

Транспорт та інфраструктура
26 березня 2017 21:54

Нововведення діятиме на час ремонту вулиці Личаківської. І лише для студентів.

У зв'язку з перекриттям вулиці Личаківської на ремонт та проблемами з курсуванням громадського транспорту від студентських гуртожитків на вулицях Пасічній та Медової Печери курсуватимуть спеціальні автобуси. За словами студентського мера Львова Руслана Сагановського, вхід у маршрутку буде тільки за наявності студентського квитка.

"З понеділка, 27.03.2017 року автобуси курсуватимуть від студентських гуртожитків ЛНУ ім. Івана Франка за наступним графіком:

на І пару – 7:30, 7:45

на ІІ пару – 9:15.

Автобуси стоятимуть на зупинці біля гуртожитків №2 і №3 (вул. Медової Печери), та на вул. Пасічній, біля будинку №59 (біля відділення Ощадбанку). Посадка в автобуси буде лише за студентськими квитками! Вартість проїзду – 2 гривні. Автобуси курсуватимуть в центр міста (до пл. Галицької) без зупинок. Студентським автобусом можуть користуватись студенти всіх ВНЗ Львова", – написав Руслан Сагановський на своїй сторінці у Facebook.

У Львівській міській раді для Tvoemisto.tv підтвердили домовленість із профспілкою студентів про курсування студентських автобусів.

Нагадаємо, у зв’язку з капітальним ремонтом вулиці Личаківської  до 25-го червня 2017 року рух для транспорту на перехресті вул. Личаківська – вул. Мечникова перекриють.

На вулиці Личаківській проведуть капітальну реконструкцію дорожнього покриття, заміну трамвайної колії, контактної мережі та ремонт усіх комунікацій. На час ремонтних робіт буде перекрито дорогу для руху транспорту. Громадський транспорт також курсуватиме зі змінами.

 

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах