Дізнайся: які дороги відремонтуют у Львові до Великодня

фото з сайту Кордон

фото з сайту Кордон

Транспорт та інфраструктура
03 квiтня 2017 09:47

 

За сприятливих умов у Львові відбудетьмя ямковий ремонт доріг. Ямкові ремонтні роботи і ремонт тротуарів мають відбутися до Великодня у всіх районах Львова, повідомляє прес-служба ЛМР.

Ремонт вже завершився на вулицях Винниці, Ковча, та Пстрака. Планується зробити ремонт на вулицях Щурата, Величковського та Шевченка. Про це розповів голова Шевченківської районної адміністрації Олександр Удовенко.

Голова Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля повідомив, що до кінця тижня завершиться ремонт гостро-аварійних ям на вул. Листопадового Чину, вул. Університетській та вул. Словацького.

Голова Залізничної районної адміністрації Надія Банах зазначила, що поточні ямкові роботи вже зроблені на на Білогорщу, на вул.Широкій-Сяйво, вул.Левандівській, вул. Курмановича, вул.Любінській та вул.Петлюри. до Великодня планують упорядкувати вул.Яворницького та вул. Стороженка.

"До Великодня ми завершуємо ямкові ремонти магістральних доріг – вул.Наукова, вул.В.Великого, вул.Любінська, вул.Кульпарківська, вул.Антоновича, вул.Княгині Ольги, вул.Героїв УПА, вул.Стрийська, вул.Сахарова", - розповів голова Франківської районної адміністрації Тарас Гнида.

Як зазначила голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк, ямкові ремонти проведено на вул.Драгана, вул.Скрипника, вул.Пасічної та вул.Дж.Вашингтона. Розпочинати роботи будуть на вул.Хуторівка, вул.Зеленій та вул.Луганській.

"Ми провели ямкові ремонтні роботи вул.Зеленої (1550 м), вул.Дж.Вашингтона (320 м), вул.Пасічної (110 м) та на інших 27 вулицях (327 м). Зараз ми очищуємо дощоприймачі та продовжуємо поточні ямкові ремонти", - зазначили у Личаківській районній адміністрації.

Дивись ще:

3 способи: як у Львові зареєструватись у електронну чергу за ID-паспортом

Нова абонплата за газ: як тепер будуть платити львів'яни

Кіно на даху: завтра у Львові починаються весняні покази

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах