Покатались і досить: у львівських електричках не буде "велосипедних" вагонів

фото з сайту kivertsi.in.ua

фото з сайту kivertsi.in.ua

Транспорт та інфраструктура
25 травня 2017 17:54

Львів'янин Володимир Достаевський опублікував у соцмережі відповідь Львівської залізниці щодо облаштування у регіональних поїздах Львів-Мукачево та Львів-Ужгород вагонів спеціальним кріпленням для велосипедів.

У відповіді зазначається, що у минулому році на літній період було реалізовано експериментальний проект з переобладнання вагонів та встановлення спеціальних кріплень для перевезення велосипедів. Ці веловагони курсували у складі регіональних поїздів №827/828 сполученням Львів-Мукачево-Львів та №829/830 сполученням Львів-Ужгород-Львів, а саме вагони №1 та №8.

"Однак на сьогоднішній день, через збитковість приміських перевезень, відсутність компенсації за пільгові перевезення пасажирів, залізниця не має можливості утримувати в належному стані та оновлювати парк моторвагонного рухомого складу. В зв'язку з технічними причинами, пов'язаними зі старінням рухомого парку, зазначені електропоїзди курсують в шестивагонному складі. Це призводить до перенаселеності поїздів, що викликає чисельні скарги пасажирів та унеможливлює два вагони для перевезення велосипедів", - говориться у відповіді.

Однак залізниця підкреслює, що "при відновленні належного фінансування залізницею повторно буде розглянуто зазначене питання".

Дивись ще:

Схема об'їзду: частину траси Львів-Самбір-Ужгород закрили на ремонт

Щось новеньке: для львівських "зайців" запровадили "електронні" штрафи

Алко-рекорд: за ніч у Львові затримали десять п’яних водіїв

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах