Фотофакт: у Львові відкрили новий громадський простір на вулиці Широкій

Новина - Транспорт та інфраструктура - Фотофакт: у Львові відкрили новий громадський простір на вулиці Широкій

Новина - Транспорт та інфраструктура - Фотофакт: у Львові відкрили новий громадський простір на вулиці Широкій

Транспорт та інфраструктура
14 червня 2017 16:13

Завершені роботи на вул. Широкій, 88-100. Сьогодні цей громадський простір проінспектував міський голова Львова Андрій Садовий.

Проект з облаштування громадського простору на вул. Широка, 88-100 розпочався у 2016 році. Цього року працювали над озелененням. Тут облаштовано сучасний дитячий і спортивний майданчики з штучним покриттям, встановлено лавки та дорожнє покриття. У 2016 році на роботи було виділено 1 млн 399 тис. грн. У 2017 році виділено 351 тис. грн. Виконавець робіт ТзОВ "На Голоско".

Фотофакт: у Львові відкрили новий громадський простір на вулиці Широкій фото"Встановлений дитячий майданчик для дітей віком від 6 років, та спортивний майданчик для дітей віком від 12 років. Також тут встановлені лавочки, зроблено доріжки, встановлено штучне покриття на майданчиках. Балансоутримувачем майданчиків буде ЛКП "Левандівка". Є гарантії від підрядника та постачальника покриття. Якщо б щось трапилося, то в гарантійний термін вони ліквідують пошкодження", - розповіла голова Залізничної районної адміністрації Галина Гладяк.

Покриття на майданчиках не повинно стиратися, воно має ультрафіолетовий захист, та є гарантія від виробника.

"Спершу ми збудували дві доріжки з бетонних плит і центральну асфальтовану. Виконували демонтажні роботи - 300 м2 бетонних плит і асфальтного покриття. Після того повністю облаштували нову основу. Загалом покладено 1650 м2 плитки. Також зробили доріжку довкола будинку за адресою Широка, 100.

Деякі моменти в роботі ми доопрацьовували, адже місцями була просіла бруківка. Ці дефекти вже ліквідували", - зазначив пан Володимир, представник підрядної організації ТзОВ "На Голоско".

"Насправді, це був складний, але дуже важливий для Левандівки проект. Тут був простий газон, велика площа, якою люди гуляли, але не мали спеціальної інфраструктури. Перший громадський простір був зроблений на вул. Б. Хмельницького, інший ми дуже хотіли облаштувати власне на Левандівці, тому що тут багато дітей і мешканців.

Проект зайняв у нас трохи багато часу на обговорення. Ми обійшли прилеглі будинки і опитували мешканців, які власне елементи вони хотіли б бачити на цих майданчиках. Більшість сказала, що їм не вистачає дитячого майданчика, лавочок й озеленення, щоб це був не просто майданчик, а це була затишна і гарна зона.

Тут висаджено вже 90 дерев. Є спортивний майданчик для старших осіб. Тобто ми максимально врахували запити від всіх вікових категорій мешканців. Адже старші люди можуть сидіти на лавочках, а дітки - бавитися чи займатися спортом", - зазначила депутат ЛМР Вікторія Довжик.

Також у Залізничному районі тривають роботи з облаштування громадського простору на вул. Виговського, 1-7 (облаштування дитячих майданчиків, тротуарів). Проект пройшов експертизу, було оголошено тендер, зараз будуть визначати переможця та розпочинати роботи.

Дивись ще: 

Схема: від сьогодні перекрито рух на частині проспекту Червоної Калини

Дивись: Рясне-1 з’єднають з Левандівкою новою дорогою

Згорів живцем: у Львові сталася пожежа в багатоповерхівці

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах