Дивись: 1 вересня на Львівщині відкриється 6 нових шкіл

Новина - Транспорт та інфраструктура - Дивись: 1 вересня на Львівщині відкриється  6 нових шкіл

Новина - Транспорт та інфраструктура - Дивись: 1 вересня на Львівщині відкриється 6 нових шкіл

Транспорт та інфраструктура
16 серпня 2017 10:10

Цьогоріч на Львівщині з’явиться 6 нових шкіл. Загалом до початку навчального року в Україні з’явиться 21 нова школа. Про це повідомляє департамент освіти і науки ЛОДА.

"До 1 вересня у області свої двері для учнів відчинять 5 державних навчальних закладів – у с. Сторона Дрогобицького району, с. Гамаліївка, с. Наварія та с. Сокільники Пустомитівського району та с. Нижня Яблунька Турківського району. Окрім того, запрацює одна приватна школа у місті Львові", – йдеться у повідомленні.

До слова, спочатку будівництво школи в с. Наварія планували завершити до 31 грудня 2018 року. Вперше тендер на її будівництво було проведено у жовтні 2015 року. Проте пізніше довелося відкоригувати кошторис. Як повідомляється на сайті електронних закупівель Prozzoro, роботи виконує ТзОВ будівельно-ремонтне підприємство "Технобуд". Воно належить Юрію Пастернаку, екс-директору ТОВ "Корпорація Колійні ремонтні технології" депутатів від БПП Ярослава та Богдана Дубневичів. Бюджет будівництва – понад 41 млн грн.

Дивись: 1 вересня на Львівщині відкриється  6 нових шкіл фотоДивись: 1 вересня на Львівщині відкриється  6 нових шкіл фото 1Дивись: 1 вересня на Львівщині відкриється  6 нових шкіл фото 2Дивись: 1 вересня на Львівщині відкриється  6 нових шкіл фото 3Дивись: 1 вересня на Львівщині відкриється  6 нових шкіл фото 4Дивись: 1 вересня на Львівщині відкриється  6 нових шкіл фото 5Дивись: 1 вересня на Львівщині відкриється  6 нових шкіл фото 6

Також про відкриття нових шкіл на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила директорка департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій. Вона опублікувала фото ремонтних робіт, які зараз проводять у нових школах.

"Я люблю свою роботу. До нового навчального року відкриють свої класні приміщення новозбудовані школи у селі Наварія і Гамаліївка. Круто, коли будівництво школи стає справою не лише замовника, директора, а й громади. Думаю, до першого вересня все буде зроблено!", – написала Любомира Мандзій.

До слова, цьогоріч найбільший набір першачків у сільській місцевості спостерігають у Львівській області – це 10 537 першокласників.

Джерело: Захід

Дивись ще:

Є поранені: на Львівщині маршрутка з людьми втаранилася у дерево 

Коли включать: частина Львова та Винник залишились без води 

Залишилось два тижні: як львів'янам повернути кошти за зекономлені енергоносії 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах