За винятком вихідних та канікул: у Львові збираються зробити безкоштовний проїзд для школярів

Новина - Транспорт та інфраструктура - За винятком вихідних та канікул: у Львові збираються зробити безкоштовний проїзд для школярів

Новина - Транспорт та інфраструктура - За винятком вихідних та канікул: у Львові збираються зробити безкоштовний проїзд для школярів

Транспорт та інфраструктура
01 вересня 2017 16:19

На сесійне засідання Львівської міської ради, що відбудеться 14 вересня, виноситимуть ухвалу про запровадження у Львові безкоштовного проїзду для школярів, інформує Львівський портал.  

Як йдеться у проекті ухвали, учні усіх шкіл Львова зможуть безкоштовно їздити у транспорті Львова за наявності у них учнівського квитка.

"Встановити безкоштовний проїзд учнів на автобусних маршрутах загального користування та електротранспорті Львова щоденно з 7.00 до 20.00 год. за винятком вихідних, святкових днів і канікул за наявності учнівського квитка", – йдеться у документі.

Водночас перевізників, як надають послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Львова, зобов’яжуть забезпечити безкоштовне перевезення учнів шкіл та навчальних закладів.

Як відомо, зараз школярі у Львові платять 50% від вартості проїзду у громадському транспорті.

Цікаво, що у сусідньому Івано-Франківську міський виконком погодив безкоштовний проїзд для учнів шкіл. Згідно цього рішення, школярі можуть безоплатно користуватись громадським транспортом із 7.00 год. до 19.00 год, учні спеціалізованих навчальних закладів – до 21.00 год.

Дивись ще:

Адреси: де у Львові поміняти старі трамвайні квитки на нові 

Публічний простір та бібліотека нового покоління: чим дивуватиме Центр Шептицького у Львові 

Будь в курсі: стало відомо, коли відновлять рух трамваїв до залізничного вокзалу Львова

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах