Нема кому працювати: у Львові з одного з автобусних маршрутів звільнилися усі водії

Новина - Транспорт та інфраструктура - Нема кому працювати: у Львові з одного з автобусних маршрутів звільнилися усі водії

Новина - Транспорт та інфраструктура - Нема кому працювати: у Львові з одного з автобусних маршрутів звільнилися усі водії

Транспорт та інфраструктура
14 вересня 2017 11:04

З автобусного маршруту №35 звільнилися усі водії. Наразі вдалося відновити курсування лише двох автобусів. Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради. 

Як зазначив голова комісії Остап Доскіч, із цим маршрутом існує проблема.

"Звернення щодо неякісного надання  транспортних послуг приватними перевізниками до нас на комісію останнім часом стають уже традиційними. Зокрема, сьогодні маємо декілька скарг щодо зникнення маршруту номер 35. Якщо раніше на цьому маршруті було декілька автобусів, то зараз перевізник узагалі зняв усі транспортні засоби із цього маршруту", - повідомив він.

В.о. начальник управління транспорту Львівської міської ради Олег Партика пояснив, що за останній час з цього маршруту звільнилося усі 10 водіїв.

"Курсування транспортних засобів на маршруті номер 35, за словами перевізників, є збитковим. Однак на сьогодні 2 автобуси відновили курсування, ведуться пошуки водіїв, які б погодилися працювати на цій ділянці", - додав він.   

Дивись ще:

Велотреал та фігурна їзда: львів’ян кличуть на веломарафон 

Дивись: в центрі Львова оновили три унікальні брами 

Два роки потому: львівський трамвай №7 відновить рух на Погулянку 

Читайте всі новини на нашій сторінці в Facebook та в Телеграм

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах