Леополіс Бутік Готель

Номера: 72 стандарт, суперіор, півлюкс, 3 люкс, 3 представницькі
Wi-fi: є

Рейтинг закладу

0.0
У підприємства ще немає оцінки, або вона ще не оновилася

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
0
Добре
0
Непогано
0
Погано
0
Жахливо
0

Про компанію

5-зірковий бутік-готель "Леополіс" (Leopolis) розташований в самому центрі історичної частини Львова, в старовинному відреставрованому будинку, який зараховано до історичної спадщини ЮНЕСКО.

Готель пропонує 72 ексклюзивні номери, 3 номери люкс та 3 представницькі апартаменти. Номери представлені різними категоріями: "стандарт", "суперіор", "напівлюкс", "люкс" і "апартамент". Завдяки пастельним кольорам інтер’єру та м’якому освітленню тут створена затишна та спокійна атмосферу. В номерах - дизайнерські італійські меблі, розкішні предмети інтер’єру, просторі ванні кімнати, оздоблені мармуром, а також супутникове телебачення, Wi-Fi-інтернет, телевізори з плазмовим екраном, косметика та цілодобове обслуговування.

До послуг бізнес-гостей - два конференц-зали, які вміщають до 250 людей. Гості можуть відвідувати спа-центр із тренажерним залом, гідромасажною ванною, фінською й інфрачервоною саунами та масажним кабінетом. У готелі є бібліотека, де можна почитати книгу або насолодитись напоєм. Цілодобово надаються послуги особистого дворецького. 

При готелі працюють:

  • ресторан "Леополіс" - авторська українська та східноєвропейська кухні, а також вегетаріанські та пісні страви, гриль-меню.
  • ресторан "La Brasserie" - середземноморська, українська та європейська кухні, бізнес-ланчі, фірмові страви - форель в овочевому соте, котлета по-київськи, фарширована фуа-грою. Є літня тераса та тераса на даху будівлі.
  • Сигар Лаунж на першому поверсі готелю
  • Лобі-бар - широкий вибір холодних і гарячих закусок, а також напої та коктейлі.

Час заїзду після 14.00, час виїзду до 12.00. 

У вартість номеру включено: податки, сніданок, бізнес-година з безкоштовними напоями та канапе, WI-FI, використання Спа та Фітнес-клубу, стоянка для автомобіля.

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...