Нобіліс\Nobilis

7.30-11.00 (сніданок), 11.00 - 23.00 (лобі-бар - цілодобово)
Номера: стандарт, покращений, люкс (всього 49)
Wi-fi: є

Рейтинг закладу

0.0
У підприємства ще немає оцінки, або вона ще не оновилася

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
0
Добре
0
Непогано
0
Погано
0
Жахливо
0

Про компанію

5-зірковий готель "Нобіліс", відкритий в грудні 2011 року, розташований в самому центрі Львова. До послуг гостей сучасний фітнес-центр, оздоровчий центр та елегантні номери з безкоштовним Wi-Fi.

Номери готелю оснащені кондиціонером, телевізором з плоским екраном і кабельними каналами, міні-баром і робочим столом. В оформленні інтер'єру використана антикварні меблі, розкішні килими і м'яке освітлення. У ванних кімнатах, оформлених у класичному стилі, надаються туалетно-косметичні приналежності, халати і тапочки.

Сніданок "шведський стіл" сервірують в ресторані готелю, де також можна замовити страви середземноморської та української кухні. У просторому лаундж-барі гості можуть послухати живу музику і замовити вишукані коктейлі.

Відстань від готелю "Нобіліс" до площі Ринок та історичної будівлі Палац Бандінеллі складає всього 1 км. Після довгого дня огляду визначних пам'яток гості можуть розслабитися в гидромассажной ванні готелю, скористатися масажними або косметичними процедурами.

 

У 500 метрах від готелю знаходяться 2 автобусні зупинки, з яких ви без пересадок доїдете до міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького (6,5 км) та залізничного вокзалу Львова (3,5 км).

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...