Центр культури та дозвілля "Лис Микита"

Рейтинг закладу

0.0
У підприємства ще немає оцінки, або вона ще не оновилася

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
0
Добре
0
Непогано
0
Погано
0
Жахливо
0

Про компанію

Центр культури та дозвілля Львівського національного університету ім. І.Франка створює умови для естетичного розвитку особистості, виховання у студентської молоді моральних і культурних рис, національної свідомості, сприяє розвитку та популяризації української та світової культури і мистецтва. У центрі працює понад 10 мистецьких колективів і гуртків, які беруть активну участь у культурно-мистецькому житті Університету та області й відомі далеко за її межами. Це зокрема капела бандуристок “Зоряниця”, чоловіча хорова капела “Прометей”, камерний оркестр, ансамбль пісні і танцю “Черемош”, дівочий хор “Ліра”, майстерня екстремального танцю “Мамай”, гурток навчання гри на сопілці, модерн-балет “Dalkroz”, школа-студія бального танцю “Еліта”, оркестр “Сурмач волі України”.

Щороку Центр культури та дозвілля “Лис Микита” організовує Фестиваль мистецтв “Таланти Франкового Університету”, Шевченківські концерти, свято Покрови, заходи, присвячені УПА, ЗУНР, свято Андрія, Різдвяний вертеп та багато інших цікавих і незабутніх молодіжних акцій. Центр співпрацює із Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською міською радою, ВНЗ Львова і молодіжними громадськими організаціями. 
При Центрі культури та дозвілля працює кіноклуб. Любителі кіно можуть переглянути шедеври українського і світового кінематографа різноманітних жанрів, а після перегляду – поділитися враженнями, дізнатися нову інформацію про кіно. 

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...