Село Зимна Вода

Рейтинг закладу

0.0
У підприємства ще немає оцінки, або вона ще не оновилася

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
0
Добре
0
Непогано
0
Погано
0
Жахливо
0

Про компанію

Зимна Вода  — село в Пустомитівському районі Львівської області.

На сьогоднішній день Зимна Вода є одним із найбільших сільських населених пунктів України. 

На території села функціонує дві загальноосвітні середні школи, у яких навчається майже 1000 учнів; амбулаторія загальної практики сімейної медицини на 150 відвідувань у зміну та денним стаціонаром на 20 місць; дитячий садок на 18 місць;а також новозбудований садочок "Казковий світ" на 150 місць будинок "Просвіти", пошта.

Свої духовні потреби мешканці села мають змогу задовільняти у трьох діючих  церквах: греко-католицьких - Св.апостолів Петра і Павла та Св. Івана Богослова , православній – Всіх Святих землі української.

Починаючи з 90-х років на території села швидкими темпами почав розвиватися бізнес. Сьогодні понад 300 мешканців Зимної Води займаються підприємницькою діяльність як безпосередньо в селі, так і за його межами. 

До послуг мешканців села 30 продуктових магазинів, 8 магазинів промислових товарів, 12 ресторанів та кафе, 2 аптеки, 6 перукарень, 3 автозаправні станції, 2 салони з продажу автомобілів, 3 автомийки. На межі між Зимною Водою та Львовом розташовано два найбільших в області гіпермаркети – "Метро" та "Епіцентр".

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...