Білий Лев

Рейтинг закладу

0.0
У підприємства ще немає оцінки, або вона ще не оновилася

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
0
Добре
0
Непогано
0
Погано
0
Жахливо
0

Про компанію

Заклад в історичному центрі, недалеко від площі Ринок.

Паб розміщується в кількох залах на першому поверсі та у підвальному приміщенні. Інтер'єр пабний, демократичний: приглушене світло, цегляні або нейтрального кольору стіни, темне дерево в оздоблені перекликається з темними простими столиками на 4 або 6 осіб. На стінах - колекція зображень львівських левів, старі рекламні постери пива та віскі та колекція підставок під пивні бокали, велика об'ємна "фреска", на якій середньовічні монахи варять пиво.

В теплу пору року працює літній майданчик.

Основна "страва" в меню - пиво. Загалом в пабі представлено близько 30 німецьких, чеських, ірландських, австрійських, голандських, французьких і навіть мексиканських марок пива. Кухня - українська, пропонують ковбаски, голонку, банош, кров’янку тощо. Традиційні українські вареники з картоплею, капустою, м’ясом та деруни тут подають Левовими порціями (по 1 кг), розрахованими на 4-х. Крім того, компаніям пропонують такі закуски, як ковбасний мікс (1кг), м’ясна тарілка (1кг), стейковий набір (2кг), велика пательня (2кг).

В четвер, п’ятницю та суботу з 20.00 до 22.00 в закладі виступають львівські гурти. Також пропонують перегляд спортивних подій.

З фішок - на вході стоїть величезна скульптура Білого лева. Лев опирається лапою на щит, на якому вибито надпис "Semper fidelis". Виявляється, цей слоган "Завжди вірний" до 1939 року офіційно використовувався, як девіз Львова. Він був дарований місту папою Олександром VII у 1658 році.

Бар та кухня працюють до 02.00

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...