Криївка

Кухня: українська польова
Парковка: немає

Рейтинг закладу

0.0
У підприємства ще немає оцінки, або вона ще не оновилася

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
0
Добре
0
Непогано
0
Погано
0
Жахливо
0

Про компанію

Заклад мережі креативних ресторанів !FEST. Відкритий у вересні 2007 р. Ресторан прославився своїм оформленням під схованку бійців УПА - через це він здобув неоднозначну славу серед тих, хто досі вірить, що "у львівському метро б'ють москалів". Але це не зупиняє туристів і вони все одно включають "Криївку" - один із небагатьох у Львові цілодобових закладів - у свій маршрут містом.  

Традиція входу до закладу передбачає знання гасла-пароля "Слава Україні" - "Героям слава", не назвавши який - не потрапиш всередину. 

Можна також випити "штрафні" сто грам медовухи - тоді всі в Криївці стають рівними і вас проведуть у підземелля. Тут на відвідувачів чекає тир, зброя, із якою бігали ще воїни-повстанці, виставка старих документів УПА та фото, музика часів бандерівського підпілля.

Кухня - українська польова, страви подають у військовому посуді. У Криївці назви майже усього меню складаються з оригінальних назв: наприклад, капуста тушкована з квасолею має назву "Гудбай, асвабадітєлі", салат з маринованих грибів, цибулі, горошку та помідорів має назву "Взяти Чорногору під будцем", місцеве галицьке пиво називається "Зеник".

Бар та кухня працюють цілодобово.

Фейсбук

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...