Міжнародна трилогія "Моє дитинство"

Афіша - Клубне кіно - Міжнародна трилогія "Моє дитинство"

Афіша - Клубне кіно - Міжнародна трилогія "Моє дитинство"

22 лютого у кінотеатрі Кінопалац "Копернік" (вул. Коперника, 9) виходить в прокат міжнародна трилогія "Моє дитинство", що об'єднала ігрові короткометражні фільми зняті в Україні, Грузії та Італії.

Сценарії до фільмів створені за мотивами оповідань "Мужицький ангел" Степана Васильченка, "Кров" Нодара Думбадзе та "Мій університет" Ніно Палумбо.

Разом вони творять кінотриптих, присвячений Хлопчику в різні вікові періоди.

В рамках презентаційних заходів у Львові та Львівській області відбудуться:

21 лютого, о 18:00 — творча зустріч із авторами / арт-центр ДЗИҐА/

22 лютого, о 19:00 — велика презентація за участю автора та режисера проекту Ірини Правило /Кінопалац "Копернік", синя зала/

23 лютого, о 17:00 — презентація проекту у м. Червоноград /Молодіжний ХАБ "Космодром"/ "Моє дитинство" — міжнародний кінопроект в рамках якого було організовано і успішно завершено дві компанії спільнокошту.

В рамках кінотуру містами України трилогію було презентовано в Сумах, Миргороді, Дніпрі, Луцьку та Маріуполі; наприкінці лютого паралельно стартує прокат у Києві (“Кінотеатр “Київ”).

Далі трилогію побачать у Чернігові, Червонограді, Кам'янському, Одесі, Тернополі, Рівному та Івано-Франківську. Географія туру розширюється.

Проект отримав ряд нагород, серед яких: Золота медаль Національної академії мистецтв України, Орден честі Президента Грузії, Спеціальний диплом 41-го МКФ "Молодість", Золота Медаль Президента Республіки Італія Джорджіо Наполітано "За внесок у розвиток кіномистецтва", гран-прі Одеського міжнародного дитячого фестивалю "NEXT". “

...Оповідь нагадує біблійну простоту в кращому сенсі цього слова...” - з рецензії кінорежисера Романа Балаяна на фільм "Кров" “... фільми присвячені темі дитини, дитинства... Та проблеми, порушені в них, – людина та її сім’я, людина і небо, Бог – дозволяють сприйняти образ дитини як символічний...” кінокритик Анастасія Пащенко "Цю трилогію мають побачити діти усіх шкіл Італії" - Асоціація вчителів Тоскани.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах