Концерт дуету "Naviband"

Афіша - Концерти - Концерт дуету "Naviband"

Афіша - Концерти - Концерт дуету "Naviband"

Naviband, фіналісти Євробачення-2017 від Білорусі, їдуть до Львова з новим альбомом.

Білоруська група Naviband представила шанувальникам новий альбом "Адной Дарогай". Це четверта платівка групи, до якої увійшли 9 треків. Всі пісні альбому написані білоруською мовою. У лютому 2018 стартує тур на підтримку альбому.

Солісти групи Артем Лук'яненко та Ксенія Жук розповідають про альбом: "Відразу ж після участі в конкурсі Євробачення ми всією групою усамітнилися на хуторі в 300 км від Мінська, де і була написана більша частина цього альбому - ми просто виставляли інструменти прямо посеред поля і репетирували. Записаний альбом був на студії в великого майстра своєї справи, звукорежисера гурту BRUTTO і Ляпіс-98 Андрія Бобрівка. "Адной Дарогай" - живий, натуральний, світлий і дуже щирий альбом, просочений любов'ю до рідної мови, рідної землі, музики, життя і, звичайно ж, один до одного".

Дует Naviband підкорив Україну однією піснею "Гістория Майга жицця" ("Історія мого життя"), яку представив під час національного відбору Євробачення. Журі, зал, глядачі зустріли їх оплесками, подарували овації і свою любов. І вже в травні на фіналі конкурсу саме ця пісня отримала від українського журі максимальний бал

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах