SECRET FOREST | BILAL KARAMAN

Афіша - Концерти - SECRET FOREST | BILAL KARAMAN

Афіша - Концерти - SECRET FOREST | BILAL KARAMAN

В клубі Malevich відбудеться спільний концерт львівського гурту Secret Forest та відомого джазового гітариста Bilal Karaman (Амстердам – Стамбул), який уперше гастролюватиме в Україні.

SECRET FOREST - український музичний гурт, який працює в стилях електронної музики та лаунж-поп. Творчість цієї команди – експериментальна подорож у світ музики і мантр, яка виходить за рамки звичних настроїв та повсякденних турбот і наближує кожного слухача до себе справжнього. Поєднання акустичних інструментів, електронного звучання і текстів на стародавній мові санскрит робить кожен виступ Secret Forest особливим.

BILAL KARAMAN є одним із найвидатніших молодих митців Туреччини. У 2009-му переміг в конкурсі Jazz Guitar (Стамбул). У дискографії гітариста - два альбоми: Bahane / BBS Music (2011 р.) і "Патіка" / Baykus Music (2013 р.). Окрім сольної кар’єри, співпрацював із багатьма виконавцями у концертах та в альбомах - з Маркусом Міллером, Бутчем Моррісом, Ларсом Даніельсоном, Майком Морено... Білал заснував першу віртуальну гітарну академію в Туреччині під назвою Gitarakademisi.com. Розробив унікальний стиль і так коротко пояснює свою музику: "Унікальний підхід до джазової гітари через Близький Схід".

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах