Концерт Damien Escobar

Афіша - Концерти - Концерт Damien Escobar

Афіша - Концерти - Концерт Damien Escobar

Після грандіозного успіху восени 2017 року ультрамодний скрипаль з Нью-Йорка Damien Escobar повертається в Україну.

23 жовтня 2018 року зірка сучасної скрипкової музики з США, володар двох престижних нагород Emmy Award Деміен Ескобар знову виступить в Львівському оперному театрі.

До концертної програми Деміена Ескобара увійдуть захопитися українських глядачів скрипкові версії хітів Adele, Alicia Keys, Whitney Houston, Justin Timberlake та новітні авторські п'єси.

Деміен вперше взяв у руки скрипку в вісім років, а в десять уже став студентом престижної школи мистецтв - Juilliard School, випускниками якої були Robin Williams, Kevin Spacey, Miles Davis та інші.

Серця перших шанувальників маленький Деміен разом зі старшим братом завойовував на вулицях Нью-Йорка.

У суперпопулярному телевізійному шоу "America's Got Talent" Деміен Ескобар посів третє місце.

У 23 роки в складі групи "Nuttin 'But Stringz" Ескобар виступив на першій інавгурації Барака Обами, на одній сцені з Beyonce, Jon Bon Jovi, Shakira та іншими.

У 28 років вийшов його перший сольний альбом "Sensual Melodies", а незабаром і друга платівка "Boundless", яка протягом доби потрапила в десятку Billboard Classical Crossover Charts і топи розділу R & B / Soul в iTunes.

Сьогодні скрипаль створює власні шедеври, намагається не прив'язуватися до музичних напрямків і стандартним ходам: хіти в стилі "crossover violin" збагачені відтінками класики, джазу, поп-музики, R & B і хіп-хопу і перетворюють кожен його концерт в яскраве шоу, де в головних ролях - молодий темношкірий красень і скрипка в його руках.

Купити квитки на концерт Damien Escobar

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах