Тоні Раут & Talibal Badpazific

Афіша - Концерти - Тоні Раут & Talibal Badpazific

Афіша - Концерти - Тоні Раут & Talibal Badpazific

Тоні Раут & Talibal Badpazific  їдуть до України із масштабним туром. У Львові музиканти виступатимуть у клубі Picasso 6 жовтня 2018 року.

"BAD Pazific" - тепер це не просто назва альбому. Це стало чимось набагато більшим - творче об'єднання, бренд, сучасна туса.

Для тих, хто ще не знає хто це:

Тоні Раут - реп-виконавець, якого двічі відраховували з учбових закладах. Не усім бути вченими, комусь потрібно робити внесок у сучасну музику. На початку кар'єри, Тоні виступав у клубах із своїм другом та колегою Гаррі Топором. Славу отримав у 2012 році, коли презентував багато нових композицій та їх екранізації. Зараз Тоні вже має три альбоми та саме з останнім відправляється у тур містами України.

Talibal - псевдонім Фаді ібн Хосам Азима, що в перекладі з арабської означає "Учень Аллаха". Фаді має величезний багаж знань за плечима (навіть дисертацію захистив). З 14 років він почав цікавитися музикою та навіть створив свої перші тексти. У 2011 році Гаррі Топор помітив його творчість та запропонував створити щось разом. Згодом він навіть приймав участь у Versus-батлі.

13 жовтня 2017 року відбулась прем'єра їх альбому "BAD Pazific", у котрий увійшло 11 взривних треків різного тематичного напрямку.

 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах