Концерт Jazz from New York з Марком Гроссом

Афіша - Концерти - Концерт Jazz from New York з Марком Гроссом

Афіша - Концерти - Концерт Jazz from New York з Марком Гроссом

Альт-саксофоніст Марк Гросс добре відомий поціновувачам джазової музики як справжній майстер хард-бопа і джазової традиції. Випускник знаменитого Berklee College of Music, Гросс був одразу помічений майстрами американської джазової сцени, серед яких такі легенди, як Лайонел Хемптон, Нет Еддерлі і Дейв Холланд.

У складі джазового оркестру Dave Holland Big Band саксофоніст двічі ставав лауреатом премії Греммі.

Серед сценічних партнерів Гросса такі знакові для джазової музики імена, як Бастер Вільямс, Малгрю Міллер, Ніколас Пейтон, Вінтон Марсаліс, Діззі Гіллеспі, Джиммі Хіт, Том Харрел, Фредді Хаббард, Джо Чемберс, Джиммі Кобб і багато-багато інших.

У Львові Марк Гросс представить програму-присвяту легендарному саксофоністу Кеннонболлу Еддерлі, з яким його часто порівнюють і музичним спадкоємцем якого його часто називають критики.

В якості спеціального гостя участь в концерті візьме американський піаніст венесуельського походження Беніто Гонсалес. Музикант виступав на одній сцені і записувався з Кертісом Фуллером, Боббі Хатчерсоном, Ігнасіо Берроа, Стівом Турре, Джекі Макліном, Роєм Харгроувом, Ніколасом Пейтоном, Крісченом Макбрайдом, Антоніо Санчесом і багатьма іншими. Українським любителям джазу Беніто Гонсалес відомий також як справжній майстер сольної імпровізації і постійний учасник квартету Кенні Гаррета.

Музиканти:
Марк Гросс (Mark Gross) – альт-саксофон,
Беніто Гонсалес (Benito Gonzalez) – рояль,
Арк Овруцький (Ark Ovrutski) – контрабас,
Пьєтро Йодіче (Pietro Iodice) – барабани.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах