Концерт Френсіса Гойї (Francis Goya)

Афіша - Концерти - Концерт Френсіса Гойї (Francis Goya)

Афіша - Концерти - Концерт Френсіса Гойї (Francis Goya)

29 жовтня у клубі Малевич: night club пройде концерт Френсіса Гойї (Francis Goya).

Слухачі почують найромантичніші, найпалкіші і самі запам’ятовуванні мелодії різних часів. Крім власних композицій великого гітариста, також прозвучать і аранжування творів всесвітньо відомих композиторів.

Постійні подорожі по світу роблять свій вплив на творчість Френсіса Гойї. В його альбомах зустрічається синтез східних, нормандських, латиноамериканських ритмів і класики. Йому підвладні всі стилі. Для української публіки Френсіс Гойя підготував сюрприз – в програму будуть включені композиції з українськими мотивами, створені під враженнями від попередніх візитів в нашу країну.

Епітети та порівняння, якими нагороджує Френсіса Гойю світова музична критика, неможливо перерахувати, і всі вони зводять талант музиканта в чудову, чи не абсолютну ступінь. І з цим неможливо не погодитися – варто хоча б раз побувати на його живому виступі. Композиції Гойї сповнені магії, лірики, ніжності, сонця і тієї ностальгії по прекрасному, яку відчуває будь-яка людина. "Nostalgia" – саме так називається перший сингл гітариста, який опанував серцями мільйонів людей, потрапив в топ хіт-парадів багатьох країн і зробив гітариста зіркою світового рівня. Це був перший колосальний успіх.

З тих пір, Френсіс Гойя записав ще 35 альбомів, більшість з яких стали "золотими" і "платиновими" і визнані перлинами світової інструментальної музики. Під його "Besame mucho" закохується і плаче, сміється і сумує не одне покоління. Альбоми Френсіса Гойї продані тиражем понад 28 мільйонів примірників! Це неймовірне досягнення і визнання талантів гітариста-композитора.

Френсіс Гойя – автор безлічі суперхітів, які на слуху у мільйонів людей в усьому світі. "Nostalgia", "Woman in love", "Besame mucho", "Historia de un amor", "Everything", "I do I do it for you", "I will always love you", "Emanuelle", "Killing me softly","Georgia on my mind","Memories","Melodia" – ці суперпопулярні композиції відомі всім, навіть тим, хто не знає ім’я їх автора.

Гойя зробив музику головною справою свого життя і пропагує любов до неї не тільки як виконавець. Він спеціально створив фонд, який допомагає відкривати нові таланти серед дітей та підлітків з неблагонадійних районів Марокко. На зібрані зі своїх концертів кошти купує музичні інструменти і фінансує уроки співу і танців для дітей.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах