Львівська філармонія. Афіша грудень 2018

Афіша - Концерти - Львівська філармонія. Афіша грудень 2018

Афіша - Концерти - Львівська філармонія. Афіша грудень 2018

Репертуар Львівської національної філармонії

на грудень 2018 року

01.12.2018

17.00

Шоу-програма: На каву до пана Дзюня

Початок зими відзначатимемо у чудовому товаристві справжніх львів’ян – пана Дзюня та пані Мірці. Багато тонкого гумору, української музики початку та середини минулого сторіччя, трішки світлої ностальгії – таким буде вечір на Романа.

Тепле і колоритне звучання пісень Б. Весоловського, С. Гумініловича, В. Лідауера глядачам подарують академічний інструментальний ансамбль "Високий Замок", Лілія Коструба, Роман Цись та гурт "Мандрівні музики".

02.12.2018

18.00

Ювілейний авторський вечір "Мирослав Скорик & Олександр Козаренко"

Два українці, два унікальних композитори, Вчитель і учень, які подарували і продовжують творити для світу так багато самобутньої, наповненої образами та емоціями музики.

У концерті прозвучать перлини сучасної української класики від Мирослава Скорика та Олександра Козаренка.

02.12.2018 та 16.12.2018 о 13.00

Інструментальні концерти з учнями Львівської музичної школи ім. С. Крушельницької

Ще зовсім юні, але вже дуже майстерні! Молоді музиканти, які так безпосередньо і відкрито вміють висловлювати почуття мовою музики. Вони ще не мають упереджень, стереотипів, рамок. Саме тому, їхня творчість така вільна і щира!

Підтримайте майбутніх зірок оплесками! Насолоджуйтеся новим трактуванням шедеврів світового музичного мистецтва!

05.12.2018

14.00

"Сміються, плачуть солов’ї..."

Концерт, де тісно переплітатимуться поезія і музика – такі близькі і такі різні віхи мистецтва, але зрозумілі кожному. Неймовірні вірші грандіозного Олександра Олеся, фантастична музика, прекрасне виконання подарують глядачам справжню мистецьку насолоду.

09.12.2018

15.00

Й.С.Бах Органні твори ваймарського періоду

Йоган Себстьян Бах – це вершина епохи бароко! Еталон поліфонічного стилю в музиці! Неперевершений майстер музики для органу!

Радість зустрічі з творіннями генія та грандіозне звучання короля музичних інструменті – органу, подарує українська органістка, солістка Львівської Національної філармонії – Олена Мацелюх.

12.12.2018

19.00

Шедеври камерної музики

Камерна музика завжди актуальна і, зазвичай, асоціюється з теплом і затишком, мерехтливим світлом свічок і м’яким оксамитовим звучанням. Те що потрібно для морозяного грудневого вечора! Тож насолодіться досконалістю форми і глибиною образів у творах "короля бароко" Вольфґанґа Амадея Моцарта, витонченою й емоційною неокласикою Отторіно Респігі, неподібністю до скандинавської лаконічності у пристрасній, стрімкій музиці геніального норвежця Едварда Гріга

13.12.2018

19.00

Камерна сцена

Подорож старим трамваєм

Невід’ємною частиною львівської атмосфери є старенький трамвайчик, що неспішно пересувається містом і гучно дзеленчить. З ним пов’язано незліченна кількість байок, історій і, звісно, музики. Запрошуємо у подорож затишними львівськими вуличками на старому трамваї! Пориньте у неповторну атмосферу давнього Міста, насолоджуйтеся колоритними і знайомими з дитинства львівськими піснями!

14.12.2018

19.00

Романтичні містерії

Назва, яка говорить сама за себе! Романтичні, космічні, грандіозні твори Отто Ніколаї, Пауля Юона, Антона Брукнера вражають неймовірною глибиною, духовністю. Неймовірні емоції захоплюють кожного, хто слухає цю безсмертну музику!

18.12.2018

19.00

Звуки Львова. Бах

Львівська національна філармонія та Молодіжний рух Експеримент представляють.

Незвичний формат: концерт-лекція, дасть змогу не лише насолодитися вершиною музичного мистецтва бароко – безсмертними творами Й.С.Баха, а й почути багато цікавого з його біографії, розкрити для себе таємні смисли, що закладав геній у свої гармонії і поліфонії.

21.12.2018

19.00

Сильвестрові рефлексії

"Віртуози Львова" знані не лише у рідному місті, а й далеко за його межами, разом із Квартетом бандуристок "Львів’янки" вітатимуть шанувальників музичного мистецтва з прийдешніми світлими новорічними святами.

Серед "подарунків" - неповторна музика європейських та українських композиторів, прем’єри та популярні хіти! Запрошуємо!

22.12.2018

18.00

Різдвяний музичний дарунок

Уже 24 рік поспіль Львівський камерний оркестр "АКАДЕМІЯ", напередодні світлих новорічних свят, презентує львів’янам та гостям міста Лева чарівний і затишний концерт "Різдвяний музичний дарунок".

Цьогоріч, вечір обіцяє бути цікавим і різноманітним , як годиться з дарунками. Солістами будуть гості та наші виконавці, буде хор “Gloria”, будуть прем’єри.

Особливий настрій цих Святочних вечорів єднає молодих артистів, метрів і вдячних слухачів спільною задумою про прожитий рік та надіями на майбутнє! Тож запрошуємо розділити з нами радість музики та щемливого очікування свята!

25.12.2018

17.00

Камерна сцена

"Світле Різдво"

В день,коли весь римо-католицький світ святкує Різдво, тріо чарівних виконавиць "Крайня Хата" запрошує на концерт із світлим і теплим різдвяно-новорічним настроєм! Буде яскраво і атмосферно! У концерті прозвучать чудовіавторські новорічні, різдвяні пісні та колядки.

27.12.2018

19.00

Різдвяна зустріч: Мирослав Скорик & "Київ-Тріо"

Цього року, легенді сучасної української музики - Мирославу Скорику 80. Львівська Національна філармонія вітала ювіляра численними заходами на його честь під назвою "Рік Музики Мирослава Скорика". 27 грудня, напередодні світлих новорічних свят, відбудеться завершальний у цьому циклі, концерт: "Різдвяна зустріч: Мирослав Скорик & "Київ-Тріо". Звучатимуть шедеври творчості великого композитора у виконанні музикантів світової слави:

Володимир Винницький – фортепіано

Наталія Хома – віолончель

Назарій Пилатюк – скрипка

у супроводі Симфонічного оркестру оперної студії ЛНМА ім. М.В, Лисенка під керівництвом диригента Юрія Бервецького.

29.12.2018

18.00

Pantoum – Поезія Звуків

Напередодні Нового Року завше прагнеш до сімейного затишку, теплої атмосфери свята і краси. Львівська Національна філармонія запрошує провести цей передсвятковий вечір у товаристві класичної романтичної музики і прекрасних музикантів. Андрій Драган(фортепіано), Василь Заціха (скрипка), Аллессіо Піанеллі (віолончель) подарують слухачеві витончену естетику досконалого звучання, цікаві трактування шедеврів Франца Шуберта, Джованні СоллімаМоріса Равеля. Приходьте і насолоджуйтеся Поезією Звуків!

30.12.2018 та 03.01.2019 о 12.30 та 15.00

Міні-мюзикл Рукавичка

02.01.2018 о 12.30 та 15.00 Чарівна шабля

Камерна сцена

Зимові свята – Миколая, Різдво, Новий Рік – це час очікування чуда. Час, коли всі ми стаємо трошки дітьми і заглядаємо під подушку за подарунком. Особливо чекає новорічних свят малеча! Дітлахи пишуть листи Миколаю, захоплено прибирають ялинки та стараються якомога довше не заснути, аби не пропустити жодного з чудес! Львівська Національна філармонія дарує нашим найменшим і найулюбленішим глядачам казковий марафон! Добрі і повчальні історії де добро завжди перемагає. Яскраві герої. І традиційно, багато гарної музики! Приходьте, наші любі глядачі, і беріть з собою дорослих – їм теж буде весело!

30.12.2018 о 18.00

02-04.01.2018 о 19.00 (03.01.2018 – початок о 20.30)

07-09.01.2018 о 19.00 (08.01.2018 – 2 концерти: о 16.00 та 19.00)

Перший філармонійний фестиваль "BACH CONTEMPORARY"

Вперше у Львові на зламі 2018-2019 років відбудеться визначна подія музичного простору! Поєднання стилів, епох, стирання кордонів, руйнування стереотипів – це перший філармоніний фестиваль "BACH CONTEMPORARY"!

Йоган Себастьян Бах завжди актуальний! Саме з творчістю геніального композитора всіх часів буде пов’язана нетривіальна і цікава програма фестивалю! Але звучатиме не лише Бах! На вас чекає безліч приємних сюрпризів, дивовижні поєднання звучання і образів, незвиклі оригінальні рішення відомих "хітів" і океан беззаперечно прекрасної музики! Долучайтеся до унікальної події – ми подаруємо вам незабутні враження!

КВИТКИ ПРОДАЮТЬСЯ У КАСІ ФІЛАРМОНІЇ ЩОДЕННО 11:00 - 19:00

КАСА: (032) 235-89-46

 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Концерти
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах