BEDZVIN в Львівському Органному Залі

Афіша - Концерти - BEDZVIN в Львівському Органному Залі

Афіша - Концерти - BEDZVIN в Львівському Органному Залі

У Львівському Органному Залі виступить BEZVIN (Володимир Бедзвін).

BEZVIN (Володимир Бедзвін) - віолончель, вокал Володимир народився в родині класичних музикантів та почав вивчати музику з п'яти років.

Згодом він вступив у музичну школу по класу віолончелі в Луганську й також потім в Харкові. Після успішного завершення, продовжив навчання у Львівській консерваторії.

Зі зростанням інтересу до сучасної музики, почав виконувати фольк, джаз та indie. Володимир представив свій сольний проект BEDZVIN у 2012 році з дебютним синглом "Dance inside". Проект являє собою комбінацію вокалу, звуковими ефектами та оздоблену багатим віолончельним звуком.

BEDZVIN - це поєднання класичної, неофолк та інді-музики. Володимир співпрацював з музикантами та гуртами: Люди Добрі, Татош Банда, Гич Оркестр, Мар’яна Садовська, Марк Токар, Марк Марчек, лауреатом премії Греммі Влодзімеж Павлік, Лан Тунг і Бедзвін Дуо, Христина Соловій та іншими. В. Бедзвін виступав по рідній Україні й гастролював у Європі та Північній Америці. Й тепер активний учасник театру Counting Sheep - вистави про Майдан, яка отримала міжнародне визнання і був представлена у Торонто, Единбурзі, Лондоні, Реклінггаузені, Кілкенні, Холл, Нью-Йорк та Каліфорнії. BEDZVIN представить оригінальні пісні, а також українські та класичні композиції з Ярославом Місіком (фортепіано) та Любком Маріашем (перкусія).

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Концерти
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах