Циркова програма "Смугастий рейс"

Афіша - Дітям - Циркова програма "Смугастий рейс"

Афіша - Дітям - Циркова програма "Смугастий рейс"

У Львівському цирку розпочався новий сезон "Смугастий рейс".

Серед номерів, які включає програма, гімнастика у повітрі, шоу ілюзій та дресировані тварини.

Зокрема, своїх тигрів і левів на арені вже втретє демонструє дует дресирувальників Миколи та Юлії Козирєвих. З-понад десяток хижаків доводиться задобрювати, наприклад, шматочками м’яса.

"Зараз у тренді лагідне дресирування. Наприклад, цілувати тварин, обіймати їх, не примушувати щось робити. Наші хижаки адаптовані до людей, вони сприймають їх не як жертву чи тирана, а як партнера, наставника, маму з татом", ? розповів дресирувальник Микола Козирєв.

Місцем на арені тигри та леви поступаються білим вівчаркам, далматинцям і таксам. До них виходить Леонора Богатирьова. Дресирувальниця запевняє: до кожної собаки потрібен індивідуальний підхід.

"Наприклад, зі швейцарською вівчаркою потрібно бути обережною, бо вона капризує, варто вловлювати її настрій. Якщо самоїдів потрібно змушувати щось зробити, то з цими вівчарками так не вийде", ? переконує вона.

Не бракує на арені і гімнастичних номерів. Прямісінько під куполом цирку повітряні петлі прокручує Марта Вислоцька, а сімейство Орфей Нонес Малачікіне з Італії демонструє акробатику та вражає ілюзіями.

Розвагам нової циркової програми найбільше радіє малеча. Сміятися їх змушує клоунський дует "ТЕТ-А-ТЕТ", який невпинно веселить публіку упродовж програми.

Програма цирку включає ще номери від повітряних жонглерів, крутіння хула-хупів на глобусі, а також танці від шоу-балету "Атлантик". 

Циркова програма "Смугастий рейс": фото 1Циркова програма "Смугастий рейс": фото 1 Львівський державний цирк

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Дітям
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах