Відомий і невідомий Труш. Кураторська екскурсія

Афіша - Екскурсії - Відомий і невідомий Труш. Кураторська екскурсія

Афіша - Екскурсії - Відомий і невідомий Труш. Кураторська екскурсія

У суботу, 12 січня 2019 року о 15.00 в Національному музеї у Львові ім. А. Шептицького, що на просп. Свободи, 20, відбудеться кураторська екскурсія виставковим проектом "Відомий і невідомий Труш. З мандрів. Постаті".

Екскурсію проведе куратор проекту Оксана Біла.

"Кінець ХІХ – початок ХХ століття – період розквіту української культури. Піднесення національно-визвольних рухів по всій Європі сприяє пробудженню національної свідомості та дає поштовх для розвитку мистецтва в Україні. У цей час в українському мистецькому колі з’являється ціла плеяда українських митців, які керуються у своїй творчості новітніми європейськими мистецькими тенденціями, співзвучними вимогами того часу, творять нове українське мистецтво. 
Серед них – Іван Труш.

Запрошуємо поринути у світ мандрів неповторного Івна Труша, дізнатись про людей, що оточували художника, побачити еволюцію індивідуальної малярської мови художника, від академічних форм до реалізму, а далі – до пошуків в імпресіоністичній манері та остаточного утвердження неоромантичної поетики образів", - зазнаають оранізатори.

Вартість вхідного квитка:

дорослі - 30 грн.;

студенти, пенсіонери -20 грн.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах