Фотовиставка "70 сторінок історії Ізраїлю"

Афіша - Виставки - Фотовиставка "70 сторінок історії Ізраїлю"

Афіша - Виставки - Фотовиставка "70 сторінок історії Ізраїлю"

На виставці буде представлено 70 портретів людей, більшість з яких народились в 20-40-х роках минулого століття (усі вони є підопічними фонду "Хесед-Ар’є"). 

Вони – фактично ровесники Держави Ізраїль, яка цього року відзначає свій 70-річний ювілей. 

У цих портретах можна побачити радість, сум, досвід та мудрість єврейського народу. Переважна більшість з них бачила на власні очі другу світову війну, Голоко?ст , розвиток та занепад СРСР, створення та розвиток Ізраїля, створення незалежної України. Вони відчули на собі відношення до єврейської нації в різні часи при різних урядах. При цьому всьому вони залишились людьми, що можуть посміхатися. Вони мають тісний зв’язок з Ізраїлем: діти, родичі та друзі живуть в Ізраїлі. А вони залишились в Україні, бо народились тут. 

Міста в яких відбувались зйомки: Львів, Київ, Дрогобич, Івано-Франківськ, Черкаси, Ужгород. У рамках фото-проекту записувалися відео-інтерв’ю з учасниками зйомок; зараз монтується фільм (оператор Михайло Французов). Експонуватися виставка буде протягом 1 місяця з дня відкриття.

Автор фотовиставки – Сергей Талочко – фіналіст конкурсу національних премій "#Фотограф_року" 2013 і 2014 р. 

Також він добре відомий львів’янам та гостям нашого міста фотопроектом "Добрі фото Львів - Good Photos Lviv". Безкоштовно протягом року (до 24 серпня 2016 р. – 25-ї річниці Дня Незалежності) робив якісні портрети усім бажаючим у мобільній міні-фотостудії на вулицях нашого міста. 

За 12 місяців роботи у рамках проекту Сергій зробив 10 340 портретів. Загальна кількість портретних робіт Сергія Талочка – понад 25 000.

Вхід вільний.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Виставки
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах