Виставка Олега Любківського "…Художні трактати про місто, що колись називалося Czernowitz"

Афіша - Виставки - Виставка Олега Любківського "…Художні трактати про місто, що колись називалося Czernowitz"

Афіша - Виставки - Виставка Олега Любківського "…Художні трактати про місто, що колись називалося Czernowitz"

Виставка "…Художні трактати про місто, що колись називалося Czernowitz" пройде у Львівській національній галереяї мистецтв ім. Бориса Возницького.

"Виставка Олега Любківського – це дивний сплав вражень та емоцій від урбаністичної культури, в даному випадку Чернівців, що виявляють становлення європейської культури на наших теренах. Час невблаганний, він поглинає все. Проте, новітній вибух урбанізації з його футуристичними новобудовами назавжди змінює обличчя міста, що має власне "обличчя", характер врешті-решт.

Тож авторський проект Олега Любківського намагається силою мистецтва затримати у часі "ту прекрасну мить", коли ще відчуваєш неповторну атмосферу. Хто, як не художник чернівчанин може краще "провести" нас рідним містом, відкрити для нас його чар. А дивуватися є чому – розкішна архітектура, що оживає не менш цікавою публікою, яка крокує вуличками міста. І кожна історія особлива, мов ретро фото, віднайдене в антикварній крамниці міста, де книгарень було більше ніж кав’ярень", - зазначили оранізатори.

Куратор: Іван Дудич

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Виставки
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах