Виставка "Роботи на Папері"

Афіша - Виставки - Виставка "Роботи на Папері"

Афіша - Виставки - Виставка "Роботи на Папері"

Те, що приховане, не обов’язково потребує проявленості. Воно існує як частина функціонуючої структури світу, живе своїм прихованим життям –невидимим – приймаючи участь у складному механізмі відносин між об’єктом і суб’єктом; між сенсом і абсурдом; між потенціальним і здійсненним.

Про це проект "Роботи на папері". Про взаємовідносини між видимим і тим, що складає його основу, як фізичну, так і ментальну. Між шаром фарби який складає видиму частину, утворюючи форму, сталі зв’язки структури, і тим, що приховане, що складає основу того на чому цей шар тримається.

Паперова основа це частини рекламних журналів, щоденних газет, телевізійних програм. Їх основна функція була – доставка інформації. Матеріальна основа інформації – знаки, візуальні знаки, текст. Вони є носіями тимчасовості, негайної інформації яка виконавши свою функцію переходять в архіву і приречена на технологічну переробку або зникненні і гнитті, у відходах людської діяльності. Закритий шаром фарби, папір, носій тексту з тимчасовою інформацією, переходить з актуального часового виміру в метафізичний час живопису. Світ не завжди такий як нам здається на перший погляд. Те, що сховано, своїм невидимим для нас життям, продовжує приймати участь у структурах того, що ми бачимо. Для когось головним буде те, що утворює стійку форму, а для когось знання того, що за цими видимими формами є невидимі сили схованих знаків.

Ця діалектика і є основою проекту "Роботи на папері".

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Виставки
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах