Виставка сучасної фотографії "From darkness"

Афіша - Виставки - Виставка сучасної фотографії "From darkness"

Афіша - Виставки - Виставка сучасної фотографії "From darkness"

6 вересня у арт-просторі "Futura HUB" (Львів, вул. Кульпарківська, 200а) відбудеться відкриття виставки сучасної української фотографії "From darknes" відомого фотографа Сергія Горобця.

Сергій Горобець – фотограф та графік, що працює у Львові.

Сергій Горобець – офіційний фотограф міжнародних музичних фестивалів "Lviv MozArt", "Leopolis Jazz Fest", "Opening Paderewski"; сцен-дизайнер міжнародного музичного фестивалю "Lviv MozArt"; офіційний фотограф та графічний дизайнер польсько-українського фонду ім. І. Я. Падеревського.

Виставка сучасної фотографії "From darkness": фото 1Виставка сучасної фотографії "From darkness": фото 1 Futura HUB

Сергій Горобець бере активну участь у всеукраїнських, міжнародних та закордонних конкурсах та фестивалях: "Фото джазового світу 2018", "30 кращих фотографів року", 2 премія в конкурсі "Jazz World Photo 2017", Міжнародний джазовий фестиваль "Jazz In Kiev 2012", Міжнародний джазовий фестиваль "Art Jazz Cooperation 2011" та ін.

Виставка сучасної фотографії "From darkness": фото 2Виставка сучасної фотографії "From darkness": фото 2 Futura HUB

"Поєднуючи досвід роботи з живописом, графічним дизайном, сценографією, джазовими та класичними музичними подіями, а також портретною, природною, промисловою та міською тематикою, я підходжу до художньої фотографії з широкого спектру ракурсів. З чим би я не працював, будь то барокова скульптура, "апокаліптичні" покинуті споруди, людські характери чи природа, я ставлюсь до свого полотна як до динамічного, дослідницького середовища", – розповідає митець. 

Вхід вільний.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Виставки
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах