Фестиваль "Святкуймо Воскресіння разом"

Афіша - Фестивалі - Фестиваль "Святкуймо Воскресіння разом"

Афіша - Фестивалі - Фестиваль "Святкуймо Воскресіння разом"

15 квітня 2018 року у Музей народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького БО "Фундація Духовного Відродження" ЛА УГКЦ проведе десятий благодійний фестиваль "Святкуймо Воскресіння разом", щоб у великому дружньому колі розділити радість Воскресіння Христового та продовжувати багатовікові традиції українського народу.

Під час фестивалю проводитимуться різноманітні майстер-класи для молоді, дітей різного віку та осіб старшого віку. Для дітей діятиме інтерактивний майданчик з забавами, цікавими конкурсами, бансами. Молодь зможе взяти участь у водінні гаївок, козацьких забавах. Гості, які люблять подарунки зможуть взяти участь у благодійній дитячій та дорослій лотереях та виграти багато цікавих призів. Кожен, кого цікавить глибока розмова про духовне, матиме змогу поспілкуватися на інтелектуальному майданчику. 

"Фестиваль - це дійство, де оживає традиція, де українці, в єдності святкують Воскресіння Господнє, де лунає сміх, де затишно серед хатин, де панує радість. Це 10-ий фестиваль і це круто, що стільки років живе ідея. В цей день Гай стає домом, відчуття "як до бабці в село"", - повідомляє одна з координаторок фестивалю Anastasia Yankiv.

Фестиваль "Святкуймо Воскресіння разом": фото 1Фестиваль "Святкуймо Воскресіння разом": фото 1 Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай)

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах