Всеукраїнський театральний фестиваль "Казка у гаю"

Афіша - Фестивалі - Всеукраїнський театральний фестиваль "Казка у гаю"

Афіша - Фестивалі - Всеукраїнський театральний фестиваль "Казка у гаю"

Фестиваль, присвячений Дню захисту дітей, відбувається щорічно та є улюбленим святом малечі. Ідея фестивалю – популяризація української казки. За десятиріччя існування фестивалю його відвідали колективи із Польщі, Львова, Львівської області, Івано-Франківська, Чернівців, Рівного, Луцька, Полтави, Києва, Харкова, Черкас, Чернігова, Сум, Кіровограда, Херсона, Запоріжжя, Луганська, Донецька. Для колективів це хороша нагода познайомити відвідувачів із своєю творчістю.

Щороку у фестивалі беруть участь колективи із м. Львова, Львівської області, із західного регіону України і малий відсоток колективів із центральної та східної України. 

У програмі фестивалю: перегляд конкурсних вистав, які оцінює компетентне журі, розваги та конкурси для учасників, різноманітні майстер-класи народних ремесел, екскурсії, частування, подарунки, дискотека та багато приємних несподіванок.

Впродовж фестивальних днів діють розважальні галявини:

"Галявина маленьких майстрів" – народні майстри проводитимуть для дітей та учасників-колективів майстер-класи з різних ремесел: ткацтва, гончарства, розмальовування печі, виготовлення ляльки-мотанки з сіна, тканини, салфеток.

"Галявина казкарів" – байки та легенди від казкарів, розповідь про казки.

"Галявина розваг" – розваги та забави із Казковою панною, Квітковою панною та веселим Гайовичком.

Всеукраїнський театральний фестиваль "Казка у гаю": фото 1Всеукраїнський театральний фестиваль "Казка у гаю": фото 1 Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай)

Всеукраїнський театральний фестиваль "Казка у гаю": фото 2Всеукраїнський театральний фестиваль "Казка у гаю": фото 2 Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай)

Всеукраїнський театральний фестиваль "Казка у гаю": фото 3Всеукраїнський театральний фестиваль "Казка у гаю": фото 3 Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай)

Всеукраїнський театральний фестиваль "Казка у гаю": фото 4Всеукраїнський театральний фестиваль "Казка у гаю": фото 4 Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай)

 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах